Erik ten Hag açıkladı! Altay Bayındır dev maçta kadroda

Akın Ungan
02.09.2023 - 09:10 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 09:20

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag, Fenerbahçe'den yeni transfer Altay Bayındır’ın Arsenal maçında kadroda olacağını açıkladı. Detaylar.

Erik ten Hag açıkladı! Altay Bayındır dev maçta kadroda

Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, ilk defa Premier Lig sahnesine çıkıyor. Teknik direktör Erik ten Hag, Altay Bayındır’ın Arsenal maçında kadroda olacağını duyurdu.

Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, ilk defa Premier Lig sahnesine çıkıyor. Teknik direktör Erik ten Hag, Altay Bayındır’ın Arsenal maçında kadroda olacağını duyurdu.

Manchester United'daki ilk Türk

Altay Bayındır, Manchester United’a transfer olarak Kırmızı Şeytanlar’daki ilk Türk futbolcu oldu. 145 yıllık tarihinde hiç Türk futbolcu transfer etmeyen Manchester United, bu transferle ilke imza attı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin genç yıldızı İngiliz ekibine transfer oldu!
Habere Git

Arsenal maçında kadroda

Kırmızı Şeytanlar’ın hocası Erik ten Hag, Altay’ı Arsenal maçında kadroya alacağını duyurdu. Fenerbahçe’den 5 milyon Euro’ya transfer edilen Altay, ilk maçına çıkmadan önce ManU'nun resmi sitesine de bir röportaj verdi.

"Onana, Heaton ve genç kalecilerle savaşacağız"

Altay röportajında Manchester United ailesine katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Takımın diğer kalecileri ile rekabetinin nasıl olacağı sorusuna ise, “İlk günümde Tom Heaton'la konuştum. Kaliteli bir insandır. 'Bir şeye ihtiyacın olursa bana her şeyi anlatabilirsin' dedi. Kendisi çok iyi bir insan ve ben de her kaleci için aynı şeyi düşünüyorum ve biz bir takımız. Artık birlikteyiz. Onana'yla, Tom Heaton'la ve genç kalecilerle birlikte savaşacağız, biz bir aileyiz. Birlikte sahadayız. Manchester United için savaşacağız” cevabını verdi.

İdolünün kulübünde

Altay Bayındır, idolü olarak Edwin Van Der Sar’ı gördüğünü ve onun kulübünde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu şu sözlerle belirtti, “Manchester United'da pek çok maç izledim ve Edwin van der Sar'ı da izledim. O benim efsanem ve burada olduğum için çok mutluyum. İlk başladığımda ise van Der Sar'ın birçok maçını izlemiştim. Manchester United için kaliteli bir adam, kaliteli bir insan ve kaliteli bir kaleci. Onu sevdim"

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Emre Mor'un yetiştiği takıma rakip oldı
Habere Git

"Her şeye hazırım"

Altay, Manchester United’taki ilk Türk futbolcu olması hakkında, “Türkiye'deki ailemle her gün konuşuyoruz, onlar İstanbul'a çok yakın Bursa'da yaşıyorlar ve ailemin hepsi mutlu. Her gün her şeyi soruyorlar. Sorumluluğumu biliyorum. Bu benim için çok önemli ve şimdi Premier Lig'de oynayacağım. Türkiye Ligi'nden farklı ama ben her şeye hazırım" dedi.

1 numarayı giyecek

Manchester United’ın Altay transferini duyurduğu paylaşımında “1” numarayı kullanması başarılı kalecinin numarasını seçtiğini gösteriyor.

Senin için hazırladığımız haberler