Hocası açıkladı: Diagne kadro dışı bırakıldı!

08.11.2019 - 20:37 | Son Güncellenme: 08.11.2019 - 20:37

Club Brugge Teknik Direktörü Phillippe Clement, basın toplantısı düzenleyerek PSG maçında kazanılan penaltıda arkadaşının elinden topu olup, penaltıyı kendisi kullanan ve faydalanamayan Mbaye Diagne'nin ağır bir yaptırım alacağını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'un deplasmanda Paris Saint-Germain'e 1-0 mağlup olduğu maç sonrası Belçika basınının hedefinde Mbaye Diagne vardı. Senegalli golcü kazanılan penaltıyı kullanmakta ısrar etmiş, kaçırınca da büyük tepki çekmişti.

Belçika basını maç sonrası Club Brugge'un soyunma odasında tansiyonunun yükseldiğini yazdı. Penaltıyı kullanması engellenen Vanaken'in, soyunma odasına sinirli girdiği ve su şişesini kırdığı ifade edildi. Diagne ile sözlü tartışma yaşanmasının ardından da Fildişi Sahilli Simon Deli'nin araya girerek ortamı yatıştırdığı ortaya çıktı.

Hocasından açıklama

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Club Brugge Teknik Direktörü Phillippe Clement, "Diagne'yle bir sohbetim oldu ve özür diledi. Takımda kalıp kalmayacağı kendisine bağlı. Davranışlarını gözlemleyeceğim. Kendisi kadro dışı bırakıldı ve ciddi bir para cezası verilecek." dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler