Taner Taşkın: "Olawoyin ve Rashad Muhammed'e Çok Ciddi Transfer Teklifleri Var"

İsa Kethüda
12.12.2022 - 10:21 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 10:39

TFF 1. Lig takımlarından Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, Ibrahim Olawoyin ve Rashad Muhammed'e transfer tekliflerinin geldiğini söyledi...

Taner Taşkın: "Olawoyin ve Rashad Muhammed'e Çok Ciddi Transfer Teklifleri Var"

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, Radyospor'da yayınlanan Üçleme programında Nazım Türnknas'ın konuğu oldu. Taşkın, Ibrahim Olawoyin ve Rashad Muhammed'e çok ciddi transfer tekliflerinin de geldiğini söyledi. Taşkın ayrıca hedefleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar.

Ankara Keçiörengücü'nün başarısı

Teknik Direktör Taner Taşkın, mor-beyazlı ekiple geçtiğimiz sezonun 10. haftası çalışmaya başladı. Herkesin küme düşmesine kesin gözüyle baktığı ve 4 puanla ligin son sırasında devir aldığı Keçiörengücü’nü, 48 puanla 12. sırada ligi bitirmesi ile büyük bir başarıya imza attı. Bu sezon başında yine gelen ve giden oyuncuların oldukça fazla olduğu takımı, mütevazi şartlar ile zirveye oynatması dikkatlerden kaçmadı.

"Şu anda ligde güzel bir konumdayız"

Taşkın, "Adanaspor maçının bizim için çok zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü her mevkide ciddi oyuncuları var. Oyun bakımından ise bize benzer bir yapıları var. Çok fazla pozisyona girdik ama sadece birisini gole çevirebildik, buna rağmen de kazanmasını bildik. Şu anda da ligde güzel bir konumdayız, bu şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Avcı sinyali vermişti! Fırtına'da bir oyuncuyla yollar ayrılıyor...
Habere Git

"Hedeflerimiz değişti"

Takım olarak bu sezonki hedefleri hakkında konuşan Taşkın, "Biz lige başlarken play-off hedefiyle başlamadık açıkçası. 24 oyuncu gitti, 17 yeni oyuncu geldi. Bunun bir adaptasyon sorunu, sistem belirleme problemi gibi çeşitli sıkıntıları aşmalıydık. Geçen sezon küme düşme hattı sıkıntısı yaşamıştı takım, bu sene tekrar böyle bir korku yaşamak istemediğini belirtti başkanımız. Yani ligi orta sıralarda tamamlamak gibi bir hedefteydik ama oyuncularımız öyle istekli ve iştahlılar ki hedeflerimiz değişti diyebilirim. Bu saatten sonra hedef ligde kalmak veya ortalarda bitirmek dersem, ayıp etmiş olurum" ifadelerini kullandı.

"Olawoyin ve Muhammed'e teklifler yağıyor"

Birkaç oyuncularına transfer geldiğini söyleyen Taşkın, "Oyuncular çok başarılı bir performans sergilediklerinden dolayı talipleri de var. Birkaç oyuncumuz ciddi şekilde kendisini parlattı; özellikle yanancı oyuncularımız Ibrahim Olawoyin ve Rashad Muhammed gibi. Bakın ben iddia ediyorum; Olawoyin çok farklı stili ve özelliklerinden dolayı çok güzel yerlere gelecektir. Kendisine hem TFF 1. Lig’den, hem Süper Lig'den hem de yurtdışından çok ciddi teklifler var. Aynı şekilde kanat oynamasına rağmen 7 gole imza atan Rashad Muhammed. Bu oyuncumuza da çok ciddi teklifler var.

"Satılmayacak oyuncu yok"

Bizde satılmayacak oyuncu yok, güzel teklifler geldiği takdirde devre arası belki gidenler olabilir ama bizim için transfer anlamında takıma ufak bir makyaj da yapmak gerekebilir diye düşünüyorum.

İlgini Çekebilir
Namağlup Galatasaray gol oldu yağdı: 13-1
Habere Git

"Daima oyuncuları kazanmaya çalışıyorum"

Herkesin bir yoğurt yiyişi var. Ben de oyuncularıma benim velinimetim olarak bakıyorum çünkü onların başarısı benim başarımdır. O yüzden bir hocanın, futbolcuların gönlüne girmeden başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Egoyla hareket edersen bu oyuncuları kaybedersin. Ben de üst düzey seviyelerde futbol oynadım, hocalarımız bizi idare etti ki biz bir yerlere gelebildik. O yüzden daima oyuncuları kazanmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"4 büyüklerde çalışmak şu an için çok iddialı olur"

Bireysel olarak hedeflerinden de bahseden Taner Taşkın, şu şekilde konuştu: "Ben çok haddini bilen birisiyim, kapasitemi de biliyorum. Bana neyin yakışıp yakışmayacağını da biliyorum. Bir Süper Lig hayalimiz var evet ama 4 büyüklerde çalışmak şu an için çok iddialı olur. Şu an Keçiören'de çok mutluyum. Benim şu anki hedefim, Süper Lig'e Keçiörengücü ile çıkabilmek.

Bizim maçlarımıza gelen güzel, kemik bir taraftar topluluğumuz var. Birbirimizle anlaşıyoruz. Ben onlar sayesinde kendimi evimde gibi hissediyorum. Her maçta onları bekliyoruz, tabii çoğalarak gelirlerse çok daha mutlu oluruz. Hepsine selam olsun"

İlgini Çekebilir
Çağla Büyükakçay pes etmedi, şampiyonluğa ulaştı!
Habere Git

Ankara Keçiörengücü'nün bu sezonki performansı

Keçiörengücü bu sezon oynadığı 16 maçta, 8 kez galip gelirken, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile topladığı 29 puan ile 3. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler