Hocasına yumruk attığı iddia edilen genç futbolcu Yiğit Epözdemir isyan etti

13.10.2024 - 17:05 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 17:35

Nesine 3. Lig 2. Grup'da oynanan Amasyaspor - Balıkesirspor karşılaşmasında konuk takımdan Yiğit Epözdemir'in kendi teknik direktörü Levent Eriş'e yumruk attığı gerekçesiyle kırmızı kart gördüğü ileri sürüldü. Genç futbolcu olayı yalanlayarak isyan etti. İşte detaylar...

Hocasına yumruk attığı iddia edilen genç futbolcu Yiğit Epözdemir isyan etti

AJANSSPOR - HABER

Nesine 3. Lig 2. Grup 6. hafta maçında Amasyaspor sahasında Balıkesirspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın uzatma dakikaları istenmeyen olaylara sahne oldu.

Amasyaspor 4 dakikada iki golle kazandı

Amasyaspor sahasında oynadığı maçta 84. dakikada Oğuzhan Öztürk ve 88. dakikada Ahmed Kağan Gürbüz'ün golleriyle rakibini mağlup ederken Balıkesirspor'un tek golü 31. dakikada Bertuğ Bayar'dan geldi.

Kendi teknik direktörüne yumruk atıp kırmızı kart gördü iddiası

Uzatma dakikaları büyük gerğinliğe sahne olan karşılaşmada Balıkesirspor'da 19 yaşındaki genç stoper Yiğit Epözdemir 90+3'te kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Amasyaspor Futbol Kulübü'nün youtube hesabından yayınlanan karşılaşmayı anlatan spiker, Yiğit Özdemir'in kendi hocası Levent Eriş'e yumruk attığı için kırmızı kartla oyun dışında kaldığını söyledi.

Yiğit Epözdemir'den açıklama: "Tamamen asılsız ve yalan bir haber"

Daha sonra sosyal medyada bazı hesaplar da Yiğit Özdemir'in kendi hocasına yumruk attığı için kırmızı kartla oyun dışında kaldığı şeklinde paylaşımlar yaptı.

Yiğit Özdemir ise olayı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı. 19 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Amasyaspor karşılaşmasının son dakikalarında çıkan tartışma sonucu Sayın hocam Levent Eriş'e yumruk attığım iddiası tamamen asılsız ve yalan bir haberdir. Gerekli yerlerin acilen konuyu açıklığa kavuşturmasını, bu yalan haberi çıkartanlar hakkında da gerekenin yapılmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den transfer edildi

Balıkesirspor, Yiğit Epözdemir'i sezon başında Fenerbahçe U19 takımından bedelsiz olarak kadrosuna katmış ve 2026'ya kadar sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler