Lille Hatem Ben Arfa'nın sözleşmesini askıya aldı!

08.04.2022 - 17:18 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 17:28

Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in de formasını giydiği Fransız Lille takımı teknik direktörüyle tartışan Hatem Ben Arfa'nın sözleşmesini askıya aldığını açıkladı

 Lille Hatem Ben Arfa'nın sözleşmesini askıya aldı!

Devre arasında kiralık olarak CSKA Moskova'ya transfer olan Yusuf Yazıcı'nın boşluğunu doldurmak için 6 aylık sözleşme imzalayan Hatem Ben Arfa Lille  teknik direktörü Jocelyn Gourvennec ile tartıştı. Ben Arfa'nın sözleşmesi askıya alındı.

Teknik direktörü oyun taktiği ile eleştirdi

Bordeaux Lille maçının ardından L'Equipe'in haberine göre Hatem Ben Arfa ile takım arkadaşı Tiago Djalo arasında soyunma odasında sert bir tartışma yaşandı. Araya teknik direktör Gourvennec girdi. Ben Arfa'nın takımın oyunundan şikayetçi olduğu ve "Çok geride oynuyoruz. Avrupa Kupalarına gitmeyi hedefleyen bir takım oyunundan çok uzağız. Burası Guingamp değil." dediği ifade edildi.

Senin sorunun yetersiz olman

Ben Arfa'nın, Gourvennec'in çalıştırdığı ilk takım olduğu için Guingamp örneğini verdiği ve teknik adamın bu sözlere çok sinirlendiği belirtildi. Son olarak Ben Arfa Gourvennec'a Instagram üzerinden bombalamaya devam etti. “Muzır demişsiniz. Asıl muzır sen ve başkanın. Senin sorunun yetersiz olman. Haydi Lille. Ligde kalmaya oynamıyoruz!” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler