Fenerbahçe forvette büyük oynuyor!

Cüneyt Muharremoğlu
10.12.2022 - 09:03 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 09:08

Transfer haberi.. Joao Pedro'nun sakatlığı nedeniyle forvet arayışına giren Fenerbahçe, Vincent Aboubakar ve Luis Muriel isimleri üzerinde yoğunlaştı.

Fenerbahçe forvette büyük oynuyor!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe için ocak ayı sıcak geçecek. Stoper, sol bek bölgesine takviye yapmak isteyen sarı lacivertliler Brezilya asıllı İtalyan Joao Pedro'nun Rayo Vallecano maçında büyük ihtimalle sezonu kapatmasından sonra forvet arayışına başladı.

İlk hedef Vincent Aboubakar

Fenerbahçe'nin ilk hedefi Vincent Aboubakar. Al-Nassr'da yüksek bir ücret alan Kamerun Milli takım oyuncusunun, hocası  Rudi Garcia ile yıldızı barışmıyor.

Rudi Garcia'dan Aboubakar'a sert sözler: Egoist

Garcia, Aboubakar için sert sözler kullanarak takımda istemediğini belirtti. Al-Nassr'ın hocası "Tek düşündüğü egosunu tatmin etmek. O bencil bir oyuncu. Kötü özellikleri o kadar fazla ki, üst düzey bir takımda oynayamadı" ifadesini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe düğmeye bastı! 2 oyuncu takibe alındı, 1 isim yolcu...
Habere Git

Ronaldo gelirse Abuobakar gidecek

Yabancı sınırlamasının bulunduğu Suudi Arabistan'da Al-Nassr, Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'ya astronomik bir teklifte bulundu. Ronaldo'nun 'Evet' demesi halinde takımdan gönderilecek isimse Aboubakar. 

Fenerbahçe Aboubakar'ı kiralık istiyor

Sarı lacivertliler, oyuncunun maaşının bir bölümünü ödeyerek Aboubakar'ı kadroya katmanın hesabını yapıyor. Fotomaç'ın haberine göre futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerde Aboubakar'ın Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Aboubakar Dünya Kupası'nda 2 gol attı

1 yıllık sözleşmesi bulunan Kamerunlu futbolcu Dünya Kupası'nda 2 gol ve 1 asistle oynadı. Aboubakar'ın Al-Nassr peformansıysa 35 karşılaşmada 11 gol, 4 asist.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Aboubakar transferi Cristiano Ronaldo'ya bağlı!
Habere Git

Aboubakar olmazsa Luis Muriel

Aboubakar tranferinde bir aksilik çıkması durumunda Fenerbahçe, alternatif isim çalışmalarını da sürdürüyor. Bu isimlerden biri Atalanta'da oynayan Luis Muriel.

Fenerbahçe, Muriel'in menajeriyle görüştü

İtalyan basınında yer alan haberlere göre sarı lacivertliler, Fenerbahçe'nin Kolombiyalı oyuncunun menajeriyle görüşerek şartlarını öğrenmek istedi. 

Muriel sezon başında da gündeme gelmişti

Fenerbahçe, oyuncuyu sezon başında araştırmış ancak maddi olarak bu transferi gerçekleştirememişti. Muriel'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ama Atalanta'nın sözleşmeyi 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor. 

Muriel'in bu sezon 1 golü var

31 yaşındaki Muriel, bu sezon Atalanta formasıyla 9 maçta oynadı ve 1 kez topu ağlara gönderirken 2 asist yaptı. Muriel'in 45 kez formasını giydiği Kolombiya Milli Takımı ile 8 golü var. 

Senin için hazırladığımız haberler