Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

09.01.2022 - 10:23 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 18:50

Süper Lig'in 20. haftasında koronavirüs vakaları nedeniyle kadro sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, Çaykur Rizespor'a konuk olacak. İşte iki takımın ilk 11'i.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

Süper Lig'de ilk yarısını İttifak Holding Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak kapatan Beşiktaş, morali Katar'da Fraport TAV Antalyaspor'a karşı kazandığı Süper Kupa ile buldu. Ancak son 10 günde neredeyse tüm as oyuncuları koronavirüs olan Beşiktaş'a büyük bir endişe hakim oldu. Siyah beyazlılar, teknik direktörü Önder Karaveli ve yardımcısı Serdar Topraktepe'nin de covid-19 olması nedeniyle bugün akademi hocası Halim Okta yönetiminde Çaykur Rizespor karşısına çıkacak. Siyah beyazlılar bu zor günde kazanıp Avrupa kupaları hedefine yaklaşmak istiyor.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı canlı izlemek izleyen futbol severler beIN Sports 1'den takip edebilecek.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçının hakemi kim?

Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşmasını Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Erme Eyisoy ve İlker Takpak yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Rize kadrosu açıklandı! Covid-19 olanlar belli oldu...
Habere Git

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçının VAR hakemi kim?

Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçının VAR hakemi olarak Özgüç Türkalp atandı. AVAR'da ise Kemal Yılmaz ve Alper Çetin görev yapacak.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı ilk 11'leri

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Holmen, Selim, Cemali, Umar, Djokovic, Boldrin, Fabricio, Boyd, Pohjanpalo

Beşiktaş: Ersin, Welinton, Vida, Montero, Umut, Josef, Necip, Emirhan İlkhan, Rosier, Güven, Batshuayi

İlgini Çekebilir
Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçını bedava hd izle
Habere Git

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçının sakat ve cazalıları

Beşiktaş'ta koronavirüs, üst solunum enfeksiyonu, sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle 11 futbolcu Rizespor kadrosunda yer almamamıştı. İşte o futbolcular

Atiba Hutchinson (Korona)
Miralem Pjanic (Korona)
Oğuzhan Özyakup (Korona)
Rachid Ghezzal (Korona)
Alex Teixeira (Korona)
Cyle Larin (Korona)
Kenan Karaman (Korona)
Can Bozdoğan (Korona)
Mehmet Topal (Korona)
Kevin N'Koudou (sakat)
Mert Günok (sakat)

Salih Uçan da maça saatler kala kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş'ta kamp kadrosunda yer alan Salih Uçan maça saatlar kala sindirim sistemi enfeksiyonu (gastroenterit) geçirdiği için Çaykur Rizespor maçı kadrosundan çıkarıldı.

Beşiktaş'ta Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi Kovid-19 test sonucunun pozitif olduğu açıklanan Rachid Ghezzal, yarınki karşılaşma öncesi cezalı durumda bulunuyor. Ghezzal, ligin ilk yarısının son haftasında İttifak Holding Konyaspor ile oynanan maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Karadeniz temsilcisinde, Kovid-19 temaslısı oldukları için ülkelerinde karantina süreleri devam eden Yannick Bolasie ve Luic Remy kadroda yer almayacak.

Yeşil-mavililerde hafif sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, Ronaldo Mendes ve Aminu Umar takımın son çalışmasına katıldı. Bu oyuncularla ilgili kararı Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, sağlık kurulunun raporu doğrultusunda verecek.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 20. hafta maçı olan Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Çaykur Rizespor'un galibiyetine 2.65 oran, beraberliğe 3.10, Beşiktaş'ın galibiyetine ise 2.22 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.15, 2,5 Alt oranı 1.88, 3,5 Alt oranı 1.32, 4,5 Alt oranı 1.10 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.19, 2,5 Üst oranı, 1.71, 3,5 üst oranı 2.49, 4,5 üst oranı 3.95 oldu.

Deplasmanda 7 maçtır kazanamıyor

Beşiktaş, bu sezon deplasmanda çıktığı 9 deplasman maçından sadece birini kazanabildi. Dış sahadaki 3 karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlı ekip, rakiplerine de 5 kez mağlup oldu. Deplasmanda sadece 6 puan alabilen Beşiktaş, dış sahadaki son 7 karşılaşmayı ise kazanamadı.

Bu sezon 18 Eylül 2021'de Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 yenen Beşiktaş, sonraki dış saha maçlarında Altay'a 2-1, Medipol Başakşehir'e 3-2, Atakaş Hatayspor'a 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 ve İttifak Holding Konyaspor'a 1-0 yenildi. Beşiktaş, söz konusu dönemde Fenerbahçe ile 2-2 ve Kasımpaşa ile de 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, sezonun ilk deplasman maçında ise Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalmıştı.

Son 9 maçında yenilmedi

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında Rize'de yapılan 19 lig maçında galibiyet sayısında siyah-beyazlıların 7 farkla üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş deplasmanda 12 kez kazanırken, ev sahibi 5 kez galip geldi, 2 maç berabere bitti. Siyah-beyazlılar 33, yeşil-mavililer 23 gol attı. Siyah-beyazlılar 2005-06'daki mağlubiyetin ardından deplasmandaki 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

4 genç kadroya alındı

Beşiktaş'ta hastalık ve sakatlıkları sebebiyle 11 oyuncu kadroya giremezken, yerlerine altyapıdan 4 genç isim kadroya dahil edildi. Siyah-beyazlılarda Göktuğ Baytekin, Emirhan İlkhan, Emirhan Delibaş ve Demir Ege Tıknaz; A takımla birlikte Rize deplasmanına götürüldüler.

Senin için hazırladığımız haberler