Hoffenheim, iki kardeşi birlikte gönderdi!

09.06.2020 - 13:05 | Son Güncellenme: 09.06.2020 - 13:10

Almanya Ligi ekiplerinden Hoffenheim'da teknik direktör Alfred Schreuder ile ilgili alınan karar açıklandı. Schreuder ile yolların ayrıldığı resmi olarak duyuruldu.

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Hoffenheim, Hollandalı teknik direktör Alfred Schreuder ile ilgili kararını verdi. Alfred Schreuder ile yollar ayrıldı mı? Hoffenheim'ın kararı resmi olarak da açıklandı.

Hoffenheim'da Alfred Schreuder dönemi bitti

Hoffenheim, Hollandalı teknik direktör Alfred Schreuder’in görevine son verdi. Alman kulübünden yapılan açıklamada, 47 yaşındaki Schreuder ile 2021-2022 sezonun sonuna kadar geçerli olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

Ağabeyinin de görevine son verdiler

Açıklamada, sezonun başında Hoffenheim’da teknik direktörlük görevine getirilen Schreuder’in kulüpte antrenör olarak çalışan ağabeyi Dick Schreuder’in de görevine son verildiği ifade edildi.

Hoffenheim’in sportif direktörü Alexander Rosen, kulüp ile Schreuder arasında gelecekte izlenecek yol konusunda görüş ayrılıkları bulunduğunu kaydetti.

Hoffenheim'ı kim çalıştıracak?

Sezonun geri kalan bölümünde, kulübün akademisinde görev yapan Matthias Kaltenbach yönetiminde Micheal Rechner, Timo Gross, Marcel Rapp ve Kai Herdling’den oluşan ekibin takımla ilgileneceği ifade edildi. Hoffenheim sezonun bitimine 4 hafta kala 43 puanla 7. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler