Hollanda, Dusan Tadic'i konuşuyor

04.10.2024 - 08:53 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 09:06

Yıllırca Ajax formasıyla Hollanda'da futbol oynayan Dusan Tadic, Fenerbahçe'nin deplasmanda Twende ile 1-1 berabere kaldığı maçtaki performansıyla Hollanda basınında gündem oldu. İşte detaylar...

Hollanda, Dusan Tadic'i konuşuyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında deplasmanda Hollanda temsilcisi Twente ile 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertli takıma 1 puanı getiren golü kaydeden Dusan Tadic Hollanda basınında gündem oldu.

İşte Kontraspor'un derlediği Twente - Fenerbahçe maçının Hollanda basınındaki yansımaları:

"Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe'ye karşı bir puanı hak etti"

De Telegraaf: Twente, 12 yıl aradan sonra bir Avrupa ana turnuvasına dönüşünde özellikle olumlu bir görüntü sergiliyor. Manchester United deplasmanında aldıkları sansasyonel puanın ardından Twente, Avrupa Ligi'ndeki ilk iç saha maçında Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe'ye karşı bir puanı hak etti.

"Cesur Twente'yi Tadic engelledi"

Voetbal International: Cesur Twente'yi Tadic engelledi. Twente Perşembe gecesi José Mourinho'nun Fenerbahçe'siyle Avrupa Ligi'nde 1-1 berabere kaldı. Dusan Tadic tek başına galibiyete engel oldu.

"Mourinho'ya karşı zafer fırsatı kaçtı"

AD: Tadic'in golüyle Mourinho'ya karşı zafer fırsatı kaçtı. Twente Perşembe gecesi yine Avrupa sahnesinde kendini tanıttı. Takım Fenerbahçe'ye karşı da müthiş bir oyun oynadı ve maç yine 1-1 sona erdi.

"Twente, Tadic'in golüyle 1 puanla yetindi"

NU: Twente, Tadic'in golüyle 1 puanla yetindi. Twente Perşembe günü Avrupa Ligi'nde yine berabere kaldı. Manchester United deplasmanındaki güzel skordan bir hafta sonra, bu kez De Grolsch Veste'de José Mourinho'nun Fenerbahçe'siyle 1-1 berabere kaldı. Türkler adına golü atan Dusan Tadic oldu.

"Twente galibiyete yaklaştı ama Tadic'e takıldı"

NOS: Twente galibiyete yaklaştı ama Tadic'e takıldı. Twente sezonun ikinci Avrupa Ligi maçından da beraberlikle ayrıldı. Manchester United'a karşı Old Trafford'da oynanan mücadelenin ardından Fenerbahçe ile de 1-1 berabere kaldı."

Senin için hazırladığımız haberler