Ronald de Boer: "G.Saray ve F.Bahçe, Orkun Kökçü'nün Hayalini Kuruyordur"

İsa Kethüda
30.03.2023 - 12:34 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 12:38

Transfer haberleri... Hollandalı milli eski futbolcu Ronald de Boer, Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü hakkında açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Ronald de Boer: "G.Saray ve F.Bahçe, Orkun Kökçü'nün Hayalini Kuruyordur"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Hollanda Milli Takım eski futbolcusu Ronald de Boer, Hollanda Eredivisie'de Feyenoord forması giyen milli yıldız Orkun Kökçü hakkında açıklamalarda bulundu.

"Ermenistan'a karşı çok güzel bir gol attı"

Ziggo Sport'a konuşan De Boer, "Feyenoord'da nasıl oynuyorsa Türkiye Milli Takımı'nda da aynı mevkide oynuyor. Her zaman hücumu düşünen kontrollü bir oyuncu. Özellikle Hakan Çalhanoğlu ile çok iyi anlaşıyor. Ermenistan'a karşı çok güzel bir gol attı. Çok rahat ve kendinden çok emin. Harika bir sezon geçiriyor" dedi.

"Yüksek bonservis bedeli karşılığında Feyenoord'dan ayrılacaktır"

Oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalarına devam eden De Boer, "Kesinlikle yüksek bir bonservis bedeli karşılığında Feyenoord'dan ayrılacaktır. Bence onu takımda tutmak çok zor. 

İlgini Çekebilir
Enner Valencia, Jorge Jesus'la özel olarak görüştü! Beşiktaş maçında...
Habere Git

Galatasaray ve Fenerbahçe hayalini kuruyor

Hem ligde hem de Avrupa'da harika gidiyorlar. Onu durdurmak ve tutmak çok zor olacak. Galatasaray ya da Fenerbahçe gibi kulüplerin onun hayalini kurduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Bu sezonki performansı

Bilindiği üzere, milli yıldızın ismi uzun süredir Arsenal ve Benfica ile anılıyor. Bu sezon Feyenoord ile 35 maça çıkan 22 yaşındaki yıldız oyuncu 12 gol ve 3 asist kaydetti.

Sözleşmesi devam ediyor

Orkun Kökçü'nün kulübüyle olan sözleşmesi ise 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da acil ödeme sıkıntısı! 16 milyon Euro...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler