Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Bonservisini Belirledi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
28.05.2023 - 10:43 | Son Güncellenme: 28.05.2023 - 10:51

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, bu sezon gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini belirledi.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Bonservisini Belirledi | Transfer Haberleri

Hollanda Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Ajax, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu uzun süredir yakınan takip ediyor. Sarı-lacivertli yönetim de, bu sezon müthiş bir performasn gösteren milli futbolcunun bonservis bedelini belirledi. İşte detaylar...

Ajax, Fenerbahçeli yıldızları izliyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Anderlecht'teki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılarak Ajax'ın akademisinde göreve başlaması beklenen Robin Veldman, Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçını Ülker Stadyumu'ndan takip etti. Ajax'ta yakın zamanda göreve başlaması beklenen Veldman'ın Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'i izlediği öğrenildi.

Tartışmasız bu sezon da Fenerbahçe'nin en iyi oyuncuları arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu, her sezon performans anlamında üstüne koyarak yoluna devam ediyor... 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yıldızlarına talip çıktı!
Habere Git

2018 yılında Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından transfer edilen Hollanda doğumlu Ferdi, normalde kanat oyuncusu olarak alınmıştı. Ancak teknik direktör Vitor Pereira'nın gelişiyle Ferdi, hem sol hem de sağ bek oynayabilen bir futbolcuya dönüştü. Pereira ile kariyerinde dev bir adım atan tecrübeli futbolcu, daha sonra A Milli Takımımız'ı tercih etti ve Ay-Yıldızlılar'ın da değişmezleri arasına girdi.

Avrupa devleri yakından takip ediyor

Ortaya koyduğu oyunla büyük beğeni kazanan 23 yaşındaki yıldızı, Avrupa'nın birçok kulübü transfer listesine çoktan dahil etti. 

Sarı-Lacivertliler'le sözleşmesi 2026 yılında bitecek tecrübeli futbolcuyu, İtalya'dan Napoli, Milan, Fransa'dan Marsilya, Belçika'dan Anderlecht ve Hollanda'dan da PSV Eindhoven'ın istediği konuşuluyor. 

İlgini Çekebilir
İngiliz devi G.Saraylı oyuncuyla anlaştı! 25 milyon Euro...
Habere Git

Ferdi için bonservis beklentisi...

Kanarya'nın, yıldız futbolcusunu satmak konusunda aceleci davranmak istemediği, Ferdi'yi isteyen kulüplerden de bonservis beklentisi olarak 25-30 milyon Euro arasında bir gelir beklediği öğrenildi.

Bu sezonki performansı

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon forma giydiği 45 karşılaşmada 4 gol ve 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler