Hopa'da şampiyonlar belli oldu

02.08.2015 - 18:25 | Son Güncellenme: 02.08.2015 - 18:25

TVF Pro Beach Tour 2015’in en yüksek ödüllü etabı Hopa Grand Slam bugün tribünleri dolduran 3000’i aşkın seyircinin önünde oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Haber&Foto: TAYYAR SÜMEN

HOPA PLAJ VOLEYBOLU'NUN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU..
TVF Pro Beach Tour 2015’in en yüksek ödüllü etabı Hopa Grand Slam bugün tribünleri dolduran 3000’i aşkın seyircinin önünde oynanan final maçlarıyla sona erdi.

HOPANIN KRAL SAKIP VE HAKAN..
Erkeklerde İba Kimya Takımı (Selçuk Şekerci – Koray Baytemur) karşısında 2-1 (21-18, 13-21, 15-12) galip gelen Marmara Kolonya (Sakıp Karalı – Hakan Göğtepe) ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülüğü ise Bilal Tanrıverdi – Yasin Baysal ikilisini 2-1 (19-21, 21-13, 15-13) mağlup eden Ömsan Isıtma Soğutma (Hasan Hüseyin Mermer – Sefa Urlu) kazandı.

HOPA'NIN PRENSESLERİ MİLENA VE MARİJA..
Bayanlarda Estonyalı Kristel – Anet ikilisini 2-0 (21-10, 21-19) yenerek şampiyonluğa ulaşan takım; Sırbistanlı oyuncular Milena M. – Marija M. İkilisinden oluşan Marmara Kolonya oldu. Üçüncülük maçında Burcu Atasoy – Tuğba Özdemir çiftini 2-1 ( 19-21, 21-9, 15-11) mağlup eden Bulgar sporcular Svetla – Irena ikilisi kürsüye çıkma başarısı gösterdiler.

ÖDÜL TÖRENİ:
Erkeklerde 3. olan  Ömsan Isıtma Soğutma takımı sporcuları Hasan Hüseyin Mermer ve Sefa Urlu’ya madalyalarını TVF Pro Beach Tour Hopa Grand Slam etap sorumlusu İbrahim Dağıstanlı, ödül çeki ve kupalarını ise Ayder Su yönetim kurulu üyesi Cemil Akbeniz verdiler. İkinci İba Kimya takımı sporcuları Selçuk Şekerci ve Koray Baytemur’a madalyalarını Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, ödül çeki ve kupalarını ise Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan verdiler.

KRALIN KUPASI BELEDİYE BAŞKANINDAN..
TVF Pro Beach Tour Hopa Grand Slam şampiyonu olan Marmara Kolonya takımı sporcuları Sakıp Karalı ve Hakan Göğtepe’ye madalyalarını Hopa  Belediye Başkanı Nedim Cihan takdim etti. Şampiyon takıma hediye çeki ve kupalarını Artvin Valisi Kemal Cirit verdiler. 

İKİNCİLERİN ÖDÜLLERİNİ DAĞISTANLI İLE YORGON VERDİ..
Bayanlarda üçüncü olan  Marmara Kolonya takımı sporcuları Svetla ve Irena ilikilisine madalyalarını TVF Pro Beach Tour Hopa Grand Slam etap sorumlusu İbrahim Dağıstanlı, ödül çeki ve kupalarını ise Marmara Kolonya Genel Müdürü Nadir Yorgun verdiler.

İKİNCİLERİN KUPASI SÜLEYMANOĞLU'NDAN..
2. olan Kristel Kiens – Anet Hollas’ın madalyalarını Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek verirken ödül çeki ve kupalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Lig Kurulu Başkanı Selahaddin Süleymanoğlu takdim ettiler.

 PRENSESLERİN KUPASINI VALİ İLE GÖKSU VERDİ..
TVF Pro Beach Tour Hopa Grand Slam şampiyonu olan Marmara Kolonya takımı sporcuları Marija M. – Milena M. İkilisine madalyalarını Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer verdi. Şampiyon takıma ödül çeki ve kupalarını Artvin Valisi Kemal Cirit ile Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu birlikte takdim ettiler.

Senin için hazırladığımız haberler