Hugo Rodallega Alanyaspor'da

07.06.2018 - 12:20 | Son Güncellenme: 07.06.2018 - 15:25

Hugo Rodallega Alanyaspor'da

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu son haftalardaki başarılı performansıyla kalmayı başaran Aytemiz Alanyaspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Alanyaspor ile Rodallega el sıkıştı

Alanyaspor, forvet hattına bir takviye gerçekleştirdi. Akdeniz ekibi, Trabzonspor’da forma şansı bulamayan Hugo Rodallega ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Forvet hattına önemli bir takviye

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Vagner Love'ı Beşiktaş'a gönderen Alanyaspor, hücum hattına takviye için yaptığı çalışmaların sonuna geldi. Turuncu-Yeşilliler, Trabzonspor forması giyen Hugo Rodallega ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Aynı zamanda Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun devreye girmesiyle transferin tamamlandığı öğrenilirken, Kolombiyalı oyuncunun alacağı olan 600 bin Euro'yu bırakarak bonservisini eline aldığı da gelen haberler arasında yer aldı.

Göztepe'nin de gündemine gelmişti

2016-2017 sezonunun devre arasında Bordo-Mavili kulübe gelen 32 yaşındaki futbolcunun sözleşme fesih bedeli ise 1 milyon 750 bin Euro'ydu. Başarılı futbolcuyu Alanyaspor'un yanı sıra Göztepe de isteyen kulüpler arasındaydı.

Trabzonspor kariyeri...

Süper Lig'e Akhisarspor'la merhaba diyen Rodallega, Trabzonspor kariyerinde 43 maça çıkarken 19 kez gol atma başarısı gösterdi.

Geleceği hakkında konuşmuştu!

Trabzonsporlu Hugo Rodallega, geride bıraktığımız dönemde ülkesinde bir radyoya röportaj vermişti. Yıldız futbolcu Trabzonspor'daki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rodallega'dan transfer açıklaması

Golcü oyuncu yaptığı açıklamada, ”Trabzonspor ile olan kontratım 2018-19’un sonuna kadar devam ediyor. Sözleşmemi tamamlamak öncelikli görevim. Ancak eğer başka bir fırsat doğar ve bu tüm tarafların işine yarayacak bir şey olursa, o zaman bunu değerlendirmeye almak iyi olabilir. Şu ana dek Avrupa’dan geri bildirimler iyi, ayrıca Güney Amerika’dan benim kulağıma gelen söylentiler var. Ancak önce sezonu tamamlayacağız, sezon bittikten sonra tatile çıkacağım, sonrasında neler olacağına bakacağız. Zamanı geldiğinde en iyi karar alınır” demişti. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler