Hugo Rodallega geleceği hakkında konuştu: "Şu an Kolombiya'ya dönmek..."

28.12.2018 - 23:46 | Son Güncellenme: 28.12.2018 - 23:46

Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'da forma giyen Kolombiyalı golcü oyuncu Hugo Rodallega geleceği hakkında Kolombiya basınına açıklamalarda bulundu.

"Burada mutluyum"

GolCaracol sitesine açıklamalarda bulunan Rodallega, "Türkiye'de olmaktan dolayı çok memnunum ve yaptığım her şeyden çok mutlu oldum. Kendimi iyyi hissediyorum ve inşallah bu performansımı sürdürürüm. "dedi.

"Trabzonspor ile sözleşmem devam ediyor"

Geleceği hakkında konuşan Rodallega, "Geleceğim şu an belirsiz, çünkü Trabzonspor ile devam eden bir sözleşmem var ve 30 Haziran 2019 yılına kadar devam ediyor. Kulübümde bu süre içinde benimle sözleşme yenileyecek mi yenilemeyecek mi bunu göreceğiz. Kolombiya'daki takımlarla iletişimim oldu. Beni aradılar ve gelmemi istiyorlar. Ama ben her zaman onlara karşı dürüst oldum. Geçerli bir sözleşmem var ve ayrılmam gerekiyorsa bu ücretin ödenmesi gerekiyor. Ama bu bedeli ödemek zor görünüyor. Haziran'da serbest kalıyorum. O zaman ya ülkeme geri döneceğim ya da kariyerime Avrupa'da devam edeceğim." açıklaması yaptı.

"Haziran ayında uygun teklif gelirse..."

Kolombiya'da futbol oynamak istemez misin sorusuna Rodallega, "Kolombiya'ya geri dönüp futbol oynamam tamamen sözleşmemle alakalı bir durum. Bildiğiniz gibi şu an çantamı alıp buradan ayrılamam. Eğer böyle yaparsam kulübüme saygısızlık etmiş olurum. Ancak Haziran ayında uygun bir teklif gelirse buna o zaman karar verebilirim." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler