Hugo Rodallega'da son durum! Trabzonspor'da kalıyor mu?

07.06.2019 - 10:04 | Son Güncellenme: 07.06.2019 - 13:04

Hugo Rodallega'da son durum! Trabzonspor'da kalıyor mu?

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 4.sırada bitiren Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürüyor. İç transferde sonucu merakla beklenen Hugo Rodallega konusunda pazarlık sürüyor. Hugo Rodallega, Trabzonspor’da kalacak mı? Bu sorunun yanıtı, son yapılacak görüşmelerde gizli.

Yönetim, Rodallega'ya teklifini yaptı

Trabzonspor'daki geleceği merak konusu olan Rodallega ile son pazarlıklar yapılıyor. Kolombiyalı oyuncu, 1.4 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme isterken, yönetim 1.2 milyon Euro’dan 1+1 yıllık anlaşma önerdi, 1 hafta süre verdi.

Rodallega, alacağı rakamda diretiyor

Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, 33 yaşındaki oyuncuya senelik 1.2 milyon Euro önerdi. Son olarak 1.6 milyon Euro kazanan Rodallega ise 1.4 milyon Euro istedi.

Rodallega'nın sözleşme süresi de başka bir pürüz

Rodallaga’daki bir diğer pürüz ise sözleşme süresi. Yönetim, 1+1 yıllık yeni sözleşme önerirken, tecrübeli golcü 2 yıllık anlaşma istiyor. Kolombiyalı futbolcuya 1 haftalık süre veren Bordo-Mavililer, gelecek yanıta göre transferdeki rotasını belirleyecek.

Rodallega, 3 takımla anlaşma yapamadı

Ülkesi Kolombiya’dan Atletico Nacional ile Santa Fe ve Paraguay’dan Olympia ile görüşmelerini sürdüren Rodallega, bu ekiplerden istediği ücreti alamadı.

Rodallega, Trabzonspor'da geçen sezon kaç gol attı?

Yıldız oyuncu, bu nedenle rotayı yeniden Trabzonspor’a çevirdi. Hugo Rodallega bu sezon 16 gol ve 3 asist ile oynayarak 19 gole direkt katkı sağladı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler