"Hükmen yenilgiye sıcak bakmıyorum, çünkü..."

30.11.2020 - 14:20 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 14:24

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın teknik direktörü Yücel İldiz, hedeflerinin Süper Lig olduğunu açıkladı. İldiz, hükmen yenilgi tartışmaları ve koronavirüs sebebiyle yaşadıkları zorlukları da anlattı. İşte o açıklamalar...

"Hükmen yenilgiye sıcak bakmıyorum, çünkü..."

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın deneyimli teknik direktörü Yücel İldiz, hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altay, Süper Lig'i hedefliyor mu? Hükmen yenilgi tartışmaları için ne düşünüyor? İşte İldiz'in açıklamaları...

Yücel İldiz: "Süper Lig'e hazırlanıyoruz"

Radyospor'da Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Yücel İldiz, camia olarak Süper Lig'e hazırlık yaptıklarını anlattı. İldiz, "Altay büyük bir camia. Çok genç bir başkanımız var. 4-5 yıldır başkanlık yapıyor. Aşağılardan aldı ve buralara kadar getirdi. Sezon başında beri saha tarafına biz bakarken, idari anlamda başkan ve yönetim kurumsal bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Süper Lig'e hazırlanıyoruz diyebilirim. Pandeminin bitmesiyle taraftarımızla birlikte buluşmak ve bu futbol savaşının içinde olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hükmen yenilgi kararına sıcak bakmıyorum"

Öte yandan deneyimli teknik adam, hükmen yenilgi tartışmaları hakkında da fikrini açıkladı. İldiz, "Ben hükmen yenilgi kararına sıcak bakmıyorum. Çünkü her teknik adam oynayarak sonuç almak ister. Başka bir sistem daha geliştiriliyor. Oyuncu sayısı genişletiliyor. Bunlar yeterli mi değil? İnşallah aşı kısa zamanda bulunur. TFF elinden geldiği kadar ligin devamını istiyor. Onların alacağı karara saygı duyuyorum ama inşallah hükmen yenilgiye kadar işler gitmez. Yeni yıla kadar aşının bulunmasını arzu ediyorum. Bu dönemi çok dikkatli geçmemiz gerekiyor" dedi. 

"Yılmaz güçlüdür, ayağa kalkar"

Daha önce koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi altında olan Yılmaz Vural için geçmiş olsun mesajını paylaşan İldiz, "Biz koronavirüsten en fazla etkiletakımlardan biri olduk. Bize 2 maça mal oldu. Her şeyin başı gerçekten de sağlık. Ben de Covid-19'a yakalandım. Çok ağır geçirmedim ama o psikolojiyi biliyorum. Yılmaz güçlüdür. Ayağa kalkar" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler