Hull City, 6 maç sonra kazandı! Acun Ilıcalı, tribünde...

Ali Bozkurt
20.01.2022 - 00:45 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 00:57

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Championship'te Blackburn Rovers'ı kendi evinde 2-0 yenerek 6 maç sonra galibiyetle tanıştı. İşte tüm detaylar...

AJANSSPOR HABER

Acun Ilıcalı'nın resmen satın aldığı Hull City, Championship'te Blackburn Rovers'ı ağırladığı maçı 2-0 kazandı. Hull City 6 resmi maç sonra galibiyetle tanıştı. 

Hull City, kendi evinde karşılaştığı  Blackburn Rovers'ı 8. dakikada George Honeyman ve  67. dakikada Tom Eaves'ın attığı gollerle 2-0 yendi. Acun Ilıcalı, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var


Artık Hull City'nin resmen sahibi olan Acun Ilıcalı: "Bugün en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Hull City ile güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz Bu güzel şehrin muhteşem taraftarlarıyla başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı Hull City için ne kadar ödeyecek?

6 aydır Hull City'i satın almak için girişimlerde bulanan Acun Ilıcalı'nın, Allam ailesiyle yaklaşık olarak 24 milyon euro karşılığında anlaştı. Kulübü resmi olarak satın aldı.

Senin için hazırladığımız haberler