Hull City, Acun Ilıcalı'dan sonra 2'de 2 yaptı

22.01.2022 - 20:09 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 20:22

İngiltere Championship'te Hull City Acun Ilıcalı'nın satın almasının ardından deplasmanda Bournemouth'u 1-0 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.

Hull City, Acun Ilıcalı'dan sonra 2'de 2 yaptı

Hull City, deplasmanda Premier Lig’in en büyük adaylarından olan Bournemouth'u 1-0 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.
 

Hull City Acun Ilıcalı'dan sonra 2'de 2 yaptı

Acun Ilıcalı'nın satın almasının ardından Hull City, geçen hafta Blackburn Rovers'ı 2-0 mağlup ederken bu hafta da Bournemouth'u 1-0 yendi. Ligin güçlü takımlarından Bournemouth'u Ryan Longman'ın 77. dakikada attığı golle 1-0 yenen Hull City, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın almasının ardından 2'de 2 yaptı.

İlgini Çekebilir
Hull City taraftarı Türk bayraklarıyla deplasmana gitti
Habere Git

Türk bayrağı ile deplasmana gittiler

Bu galibiyetle 29 puana yükselen Hull City, 19. sırada yer aldı. Rakibi Bournemouth aldığı mağlubiyete rağmen 49 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Öte yandan bugün Championship'te Bournemouth ile karşılaşan Hull City taraftarı deplasmana giderken yanlarına Türk bayrakları almayı ihmal etmedi. Türk bayrakları ile poz veren Hull City taraftarı takımlarının Acun Ilıcalı tarafından satın alınmasını sevinçle karşıladılar. 
 

Senin için hazırladığımız haberler