(ÖZET) Bradford - Hull City Maç Sonucu: 2-1

Ali Bozkurt
10.08.2022 - 00:03 | Son Güncellenme: 10.08.2022 - 08:32

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, deplasmanda konuk olduğu Bradford City karşılaşmasında 2-1 mağlup oldu. Ozan Tufan, Hull City adına tek golü attı. İşte detaylar...

(ÖZET) Bradford - Hull City Maç Sonucu: 2-1

AJANSSPOR HABER

Acun Ilıcalı'nın EFL Championship'te mücadele eden takımı Hull City, İngiltere Lig Kupası 1. turunda Bradford City'e konuk oldu. Ev sahibi karşılaşmayı 2-1 kazanarak turu atlayan taraf oldu. Ilıcalı'nın takımı yeni sezonda sadece ligde boy göstecek. İşte detaylar...

 

Ozan Tufan, Hull City'i sevdi

Hull City, karşılaşmanın 24. dakikasında milli futbolcu Ozan Tufan'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda bitmeden geri dönüşe imza atan Bradford ise 39 ve 44. dakikalarda Andy Cook'un attığı gollerle 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Hull City, İngiltere Kupasından elenen taraf oldu.     

Türkiye'den transferler boy gösterdi

Hull City'nin Fenerbahçe'den transfer ettiği Ozan Tufan ve Allahyar, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Ozan
Tufan 46, Allahyar ise 63 dakika sahada kaldı. İngiliz ekibinde Benjamin Tetteh ise 63. dakikada oyuna girdi. Doğukan Sinik ise karşılaşmada süre almadı.                   

"Bize inandığınızı ve desteklediğinizi hissediyoruz"

Ozan Tufan karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kupadan elenmek yıkıcı bir sonuç olsa da bize inandığınızı ve desteklediğinizi hissediyoruz. Sıkı çalışmaya devam edip bir sonraki maça odaklanacağız." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler