Hull City, Antalya'da Antrenman Yaptı

Akın Ungan
29.11.2022 - 13:11 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 13:18

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya'da kamp yaptı. İşte detaylar.

Hull City, Antalya'da Antrenman Yaptı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekiplerinden Hull City, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da değerlendirdi. İngiliz kulüp, hazırlıklarını Akdeniz'de yaptığı kamp ile sürdürdü.

Ozan Tufan ve Doğukan Sinik Antalya'da

Teknik direktör Liam Rosenior yönetiminde, Belek Turizm Merkezi'ndeki konakladıkları otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmanda, milli oyuncular Doğukan Sinik ile Ozan Tufan da yer aldı. Isınma ve koşuyla başlayan idman, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdü. Antrenmanın ana bölümünde oyuncular, dar alanda minyatür kale maç yaptı.

Antrenmana, Ozan ve Doğukan'ın yanı sıra daha önce Türkiye'de forma giyen Jean Michael Seri, Adama Traore, Dimitris Pelkas ve Allahyar Sayyadmanesh de katıldı.

İlgini Çekebilir
Tepkilere dayanamayan spiker hesabını kapattı!
Habere Git

4 Aralık'a kadar Antalya'dalar

Hull City'nin Antalya'da yaptığı hazırlık kampı 4 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

Hull City'nin ligdeki durumu

Championship'te geride kalan 21 haftada 7 galibiyet elde eden Hull City, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. İngiliz ekip topladığı 24 puan ile ligin 20. sırasında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler