Hull City 1-0 Cardiff City(Yazılı Özet)

Burak Alaca
04.02.2023 - 20:24 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 20:53

İngiltere Championship'te Hull City evinde Cardiff'i 1-0 mağlup etti. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ekip böylelikle son 6 maçta 4. galibiyetini aldı.

Hull City 1-0 Cardiff City(Yazılı Özet)

AJANSSPOR-HABER

Sky Bet Championship'in 30. haftasında Hull City, Cardiff City'yi MKM Stadyum'unda ağırladı. Ev sahibi ekip 62. dakikada sağ bek Cyrus Christie'nin ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmayı başardı. Hull City bu sonuçla 40 puana yükseldi ve 12. sıraya yükseldi. Cardiff City ise 29 puanla 21. sırada kaldı.

Evde yenilmezlik serisi

Hull City Championship'in 23. haftasında Sunderland karşısında evinde aldığı beraberlik sonrası oynadığı 4 maçata da evinde mağlubiyet yüzü görmedi. Kaplanlar son iki maçlarından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Tanıdık isimler sahnedeydi

Hull City'de milli oyuncumuz Ozan Tufan 71 dakika forma giydi. Ligimizden tanıdığımız yıldızlar Jean Michael Seri ve Oscar Estupinian 90 dakika sahada kaldılar. Eski Fenerbahçeli Dimirtis Pelkas ise sakatlığı nedeniyle maçta boy gösteremedi.

İlgini Çekebilir
Hull City verdi, Antalyaspor transfer engelini kaldırdı
Habere Git

Cardiff penaltıdan faydalanamadı

Cardiff City'nin karşılaşamanın 23. dakikasında kazandığı penaltı vuruşunu Callum Robinson gole çevirmeyi başaramadı.

Play-off ile fark eriyor

Sezonun ilk periyodunda Shota Arveladze'nin çalıştırdığı Hull City küme düşme endişesi taşıyordu. Teknik direktör değişikliği sonrası Liam Rosenior yönetiminde toparlandı ve şu anda play-off hattının sonundaki West Bronwich Albion ile aralarında maç fazlasıyla 4 puan fark bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler