Hull City Premier Lig'e selam çaktı! Abdülkadir Ömür ilk...

Ali Bozkurt
17.02.2024 - 20:08 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 20:11

İngiltere Championship takımı Hull City, ligin 32. haftasında Huddersfield'a konuk oldu. Kaplanlar son dakika golüyle 2-1 kazandı. İşte tüm detaylar.

Hull City Premier Lig'e selam çaktı! Abdülkadir Ömür ilk...

AJANSSPOR HABER

İngiltere Championship takımı Hull City, ligin 32. haftasında Huddersfield'ı deplasmanda Jacob Greaves'ın 7. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ama Huddersfield'ın Rudoni ile 90+2. dakikada attığı gole engel olamadı. 90+4. dakikada ise kaptan Jacob Greaves yine sahneye çıktı ve Hull City 2-1 kazandı. Liam Rosenior'un takımı, puanını 51'e yükseltti. Huddersfield ise 34 puanda kaldı.

Play-off hattının averajla gerisinde

Hull City, play-off hattının son sırası olan 6. sıranın iki sıra gerisinde. 6. sırada yer alan Coventry ve 7. sıradaki Norwich City ile aynı puanda olan Hull City, averajla 8. sırada yer aldı. Coventry +14, Norwich City +8 ve Hull City +6 averajda.

Son 5 maçta 4 galibiyet

Hull City, ligde çıktığı son 5 maçın 4'ünde galibiyet almayı başladı. Turuncu siyahlılar bu süreçte sahasında Swensea City'e 1-0 mağlup oldu. Hull City, bu 4 takımı mağlup etti: Sunderland, Millwall, Rotherham ve Huddersfield.

Kaptan gemisini kurtardı, Abdülkadir Ömür ilki yaşadı

Takımın kaptanı Jacob Greaves, bu sezon ilk kez rakip ağları sarsmayı başardı ve takımının galibiyet golünü ise 90+4. dakikada attı. 23 yaşındaki stoper, bu sezon 31 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Golde ise asisti yapan isim Aldülkadir Ömür oldu.

Ozan ilk 11'de Abdülkadir sonradan dahil oldu

Ozan Tufan, Huddersfield maçına ilk 11'de başladı ve 76. dakikada yerini Lewie Coyle'a bıraktı. Bu sezon 27. maçına çıkan Türk futbolcu, 7 gol attı ve asist üretemedi. Kış transfer döneminde 2,5 milyon euro'luk bir bedelle Trabzonspor'dan Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür, karşılaşmaya yedek kulübesinden başladı. Ömür, 62. dakikada Anass Zaroury'nin yerine oyuna dahil oldu.

Senin için hazırladığımız haberler