Hull City taraftarı Türk bayraklarıyla deplasmana gitti

22.01.2022 - 17:26 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 17:34

İngiltere Championship ekibi Hull City'i Acun Ilıcalı'nın satın almasının ardından taraftarlar Türk bayraklarını tribünlere ve deplasmanlara taşıyor.

Hull City taraftarı Türk bayraklarıyla deplasmana gitti

AJANSSPOR HABER

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı İngiltere Championship 2. Lig takımı Hull City'yi  takımın sahibi Allam ailesiyle 24 milyon euro (Yaklaşık 366 milyon lira) karşılığında anlaşarak resmi olarak satın aldı. Artık bir Türk'ün sahip olduğu kulüp taraftarı da bu duruma çok sevindi. 

Deplasmana Türk bayrağı götürdüler

Bugün Championship'te Bournemouth ile karşılaşacak olan Hull City taraftarı deplasmana giderken yanlarına Türk bayrakları almayı ihmal etmedi. Türk bayrakları ile poz veren Hull City taraftarı takımlarının Acun Ilıcalı tarafından satın alınmasını sevinçle karşıladılar. 

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'dan resmi teklif! Allahyar, Zajc derken sürpriz isim...
Habere Git

Blackburn'u 2-0 mağlup ettiler

Son olarak İngiltere Championship Ligi takımlarından Hull City Acun Medya tarafından satın alınmasının ardından ilk maçında kendi sahasında Blackburn Rovers ile karşılaşmıştı. MKM Stadı'nda Acun Ilıcalı'nın da izlediği karşılaşmayı Hull City 2-0 kazanmıştı. Hull City, 24 takımın mücadele ettiği İngiltere Championship Ligi’nde 26 puanla 19. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler