
Katar'da yapılan 2022 Dünya Kupası sebebiyle liglere verilen arada Başakşehir ile Hull City karşı karşıya geldi.
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımı Hull City Antalya'da sürdürdüğü hazırlık kampında Süper Lig temsilci Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı
Katar'da yapılan 2022 Dünya Kupası sebebiyle liglere verilen arada Başakşehir ile Hull City karşı karşıya geldi.
Liglere verilen arayı değerlendirmek için Antalya'ya gelen Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Başakşehir ile karşılaştı. Maç 1-1 beraberlikle sonlanırken Başakşehir'in golünü 14. dakikada penaltıdan Aleksic atarken Hull City'nin golü ise 74. dakikada Tyler Smith'den geldi.
Antalya'da oynanan mücadeleyi Hull City Başkanı Acun Ilıcalı ve Antalyaspor eski başkanı Ali Şafak Öztürk birlikte takip etti. Hull City'de Türk futbolcular Ozan Tufan ve Doğukan Sinik maça ilk 11'de başladı.