Fenerbahçe'den Hull City'e Kiralanan Pelkas Takımda Kalacak mı?

Akın Ungan
28.09.2022 - 17:44 | Son Güncellenme: 28.09.2022 - 17:57

Fenerbahçe'den Championship ekibi Hull City'e kiralanan Dimitrios Pelkas takımda kalacak mı? Yunan oyuncu bu soruya cevap veremeyeceğini söyledi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'den Hull City'e Kiralanan Pelkas Takımda Kalacak mı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus tarafından kadroda düşünülmeyen Dimitrios Pelkas, yaz transfer döneminde Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e imza attı. İngiliz kulübüne kiralık olarak giden Yunan futbolcu, geleceği hakkında sorulan soruyu yanıtsız bıraktı.

"Bu soruya cevap veremem"

İngiliz basınına konuşan Pelkas, Hull City'de kalıcı bir anlaşma yapıp yapmayacağı konusunda "Şimdilik bu soruya cevap veremem. Buraya futbol oynamayı özlediğim için geldim. Oynamak istiyorum, takıma yardımcı olmak ve bu ligi görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Karar verme zamanı geldiğinde cevaplayabilirim"

Pelkas, "Bu ligi görmek istiyorum çünkü genç yaşlardan itibaren İngiltere'de oynamak istedim ve şimdi hayalim gerçek oldu. Denemek zorundayım, bu benim nasul oynayacağımı ve daha yükseğe çıkıp çıkmayacağımı görmek için bir meydan okuma. Karar verme zamanı geldiğinde soruyu cevaplayabilirim." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Habere Git

Bu sezon Hull City formasıyla 3 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki on numara, gol ya da asist katkısında bulunamadı. Yunan futbolcu 1 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler