Acun Ilıcalı açıkladı! Hull City'ye Süper Lig'den isteyeceği isimler...

01.10.2023 - 01:38 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 02:09

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi olan iş insanı Acun Ilıcalı katıldığı bir televizyon programında Süper Lig'den transfer etmek isteyeceği oyuncuları açıkladı.

Acun Ilıcalı açıkladı! Hull City'ye Süper Lig'den isteyeceği isimler...

AJANSSPOR-HABER

Beyaz TV'de yayınalanan Beyaz Futbol programının konuğu İngiltere SkyBet Championship ekibi Hull City'nin sahibi iş insanı Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı, Süper Lig'e dair önemli açıklamalar yaptı.

"Galatasaray'ın ikinci golü bence de gol"

Galatasaray'ın MKE Ankaragücü karşısında attığı ikinci golün verilmesinin doğru karar olduğunu belirten Ilıcalı "Galatasaray'ın 2. golü bence de gol. Bunun teknolojisinin çok basit şekilde yapılması lazım. Championship'te VAR yok mesela. VAR yok ama gol çizgisi teknolojisi kullanılıyor. Türkiye'de de acilen devreye sokulmalı." dedi.

"Beşiktaş için erken konuşuyoruz"

Beşiktaş'ın ligin hemen başlarında aldığı mağlubiyetlerin aldatıcı olduğunu belirten iş insanı "Ben, Beşiktaş'ın kadrosunu da beğeniyorum. Olağanüstü futbolculara sahip. Aboubakar gibi golcü her takımda yok. Beşiktaş'ın geride kalması ile ilgili bence çok erken konuşuyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
''Premier Lig'den iki oyuncuyla anlaştım, ikisini de Acun aldı''
Habere Git

"Muslera'yı gözüm kapalı alırdım"

Sinan Engin'in kendisine yönelttiği "Süper Lig'den üç oyuncu alacak olsan kimleri seçerdin?" sorusuna Acun Ilıcalı "Çok futbolcu var. Aboubakar'ı alırdım. Szymanski, Gedson Fernandes, Sacha Boey. Muslera'yı gözüm kapalı alırdım." dedi.

"Anadolu takımlarının kapandığını görebiliriz"

Anadolu takımlarnın ekonomik sıkıntılar nedeniyle ileride kapanmanın kıyısına gelecebileceğini belirten Hull City'nin patronu "Türk futbolunda bundan sonra birçok Anadolu takımının belki de kapandığını göreceksiniz. Yeni Kocaelispor'lar, Yeni Sakaryaspor'lar, Yeni Bursaspor'lar maalesef yaşanacak. İnşallah geri de gelebilirler." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler