Hulusi Belgü: ''Cocu'nun gitmesini istemek abesle iştigaldir!''

26.09.2018 - 18:22 | Son Güncellenme: 26.09.2018 - 15:33

Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticilerinden Hulusi Belgü, Radyospor'da Emrah Karalinç'in sorularını cevapladı!

İşte o açıklamalar:

Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları daha önce büyük hatalar yaptılar. Deplasmana giden taraftara eziyet ediliyordu bu sefer farklı oldu hatta Çarşı Grubu, Fenerbahçe kulübüne teşekkür etti.

Fenerbahçe, golü yiyene kadar iyi oynadı diye düşünüyorum, golden sonra ise affalladık. Bir güven eksikliği olduğunu düşünüyorum. Kazansaydık farklı olurdu ama zamana ihtiyaç var bunu görüyoruz.

Cocu, gitsin demeyi abesle iştigal olarak görüyorum. Yönetim kurulu getirmiştir ve gitmesi konusunda da kararı onlar verecektir. Ben Cocu'yu araştırdım gelirken ve bana mükemmel bir hoca aldınız yorumu gelmişti, sabretmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Cocu bir aranış içerisinde ve Türkiye'yi tanımıyor oyuncuları tanımıyor. İlginç hamleler yapıyor, yapmazdım dediğim hamleleri de var veya iyi yaptı dediğim kararları da oluyor.

Takımda santrafor sayısı az, Soldado'nun satılması için yerine birinin gelmesi gerekiyor. Slimani güven veriyor ama sakatlık olabilir formsuzluk olabilir bu sebeple Soldado'nun satışı için iyi düşünmek gerekiyor.

Rizespor, kötü bir başlangıç yaptı ve bize sorun çıkarıyorlar bu takımlar. Ben Rizespor maçında ibrenin bizden yana olduğunu düşünüyorum ve sonra ise Başakşehir maçı var. Ben biraz Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından uzaklaştığını düşünüyorum. Ama daha çok şey değişecektir bekleyip görmek lazım.

AJANSSPOR ÖZEL HABERİDİR KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler