Hulusi Belgü: "Volkan Demirel bu saatten sonra özür de dilese..."

11.10.2018 - 18:54 | Son Güncellenme: 11.10.2018 - 15:58

Hulusi Belgü: "Volkan Demirel bu saatten sonra özür de dilese..."

Fenerbahçe Eski Başkan Adaylarından Hulusi Belgü, sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç’un yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Volkan Demirel’in davranışlarını tasvip etmediğini söyleyen Belgü, ”Volkan özür bile dile takıma dönmemeli” yorumunu yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hulusi Belgü’nün açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Cocu ile devam etme kararını nasıl yorumluyor?

Fenerbahçe gerçekten de sezona çok kötü başladı. Ama belli başkan Ali Koç teknik heyete güveniyor. Sayın Koç’un kararına saygı göstermek durumundayız. Fenerbahçe beni sezon başından beri çok üzüyor. Aldığı sonuçlardan çok takımda ışık göremiyordum. Başakşehir maçında bir kıpırdanma oldu. Umarım bundan sonra futbolcular toparlanır. Fakat; bu sezon için ne yazık ki Fenerbahçe için kayıp bir sezon gibi görünüyor. Şampiyon olabilmek için toplamanız gereken puan ortada. Fenerbahçe sezon başında çok ciddi kayıplar yaşadı.

Ali Koç'un bahsettiği bilgi sızdırma olayı hakkında...

Trajikomik şeyler var. Bilgi sızdırma olayıyla ilgili sayın Ali Koç konuştuysa doğrudur. Ben Aykut Kocaman’ın kişilik olarak böyle şeylere kalkışmayacağına eminim. Ondan öyle bir şey beklemem. Kendimden daha çok ona güvenirim. Ama Ali Koç’un söylediklerini duyunca üzülmemek ve şaşırmamak elde değil.

"Volkan Demirel özür de dilese takıma dönmemeli"

Volkan Demirel’in artık bu süreçten sonra takıma dönmemesi lazım. Bu çocuk oyuncağı değil. Özür de dilese dönmemeli. Fenerbahçeli oluşu hoşumuza gitmiş bir oyuncu. Volkan sinirlerine çok hakim değil. Çok kolay sinirleniyor. Sayın Başkan Ali Koç’a böyle bir saygısızlık yaptıysa olmaz. Volkan’ın affedilmemesi gerekiyor. Ali Koç’un açıklamalarından yola çıkarak bunu söylüyorum.

Fenerbahçe'deki gruplaşmanın nasıl önüne geçilebilir?

Takım içinde gruplaşma olmaması için sayın Ali Koç’a iş düşüyor. Gruplaşma olmamalı. Sayın Başkan Ali Koç’un da futbol takımını emanet ettiği adamları bir gözden geçirmesi lazım diye düşünüyorum. Bu gruplaşma olmamalı. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Damien Comolli getirildi, teknik direktör ve menajer de var. Bunların hepsinin gözden geçirilmesi lazım fikrindeyim. Demek ki burada hata yapıyoruz. Sayın başkanın bunu düzeltebilecek yetenek ve kararlılıkta olduğunu görüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler