Hulusi Belgü'den çarpıcı seçim tahmini! 'Ali Koç seçimi...'

29.03.2018 - 17:28 | Son Güncellenme: 29.03.2018 - 17:28

Hulusi Belgü'den çarpıcı seçim tahmini!  'Ali Koç seçimi...'

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve bir önceki dönem başkan adayı olan Hulusi Belgü, yaklaşan genel kurul öncesi çarpıcı ifadeler kullandı.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Belgü, flaş bir seçim tahmininde bulundu

 

'Aziz Yıldırım'ın yarın adaylığını açıklama ihtimali çok yüksek'

"Aziz Yıldırım'ın yarın adaylığını açıklama ihtimali çok yüksek. Gündem üzerinden de konuşabilir bazen başkan sağ gösterip sol vurabiliyor ama aday olmama ihtimali yok. Sayın başkan kesin olarak devam etmek istiyor. Uzun zamandır bu işle uğraşıyor. Tüm vaktini delegelere ayırıyor. 31 Mart itibariyle aidat yatırılma dönemi bitiyor. Üyelerin artık netleşeceği bir döneme girdik"

'Aziz başkan'ın sözleri doğru değil'

"Son dönemde bazı dedikodular çıkıyor. Bu futbolcuların bir kere sözleşmeleri var. Bu oyuncuları göndermek değil devam etmek isteyecektir zaten Ali Koç çok köklü bir kurumu temsil ediyor. Aziz başkan'ın sözleri pek doğru değil. Zaten Ali Koç'un böyle bir söylemi yok. Benim ağzımdan duymadığınız hiçbir şeye inanmayın dedi. Kulüp çalışanları hakkında da bir söylenti vardı ve bunların hepsi gerçek dışı. Bunu da net bir şekilde ifade etti."

'Ali Koç büyük bir farkla kazanacak'

"Aziz Yıldırım'ın son yıllarda kulübü iyi yönettiğini sanmıyorum. Sportif olarak başarılar da yok. Ana spor futbol, can çekişiyor sadece basketbol'da iyi bir başarı var. Camianın üzerinde birleştiği önemli bir lider olduğunu düşünüyorum."

"Ali Koç büyük bir farkla kazanacak bence. Genel kurul çok farklı bir ortam. Bütün camia ve taraftar Ali Koç'un üzerinde birleşti ve onun için çalışması lazım. Ali Koç yada Aziz Yıldırım lehine oy kullanması lazım."

'Fenerbahçe bence bölünmüyor Ali Koç'un etrafında birleşiyor'

"Sayın başkan 20 yıldır görevde çok önemli işler yaptı, 3 Temmuz'da çok önemli liderlik yaptı onun için de teşekkür ediyoruz. Artık nasıl bir değişim olacak ki farklı bir yönetim olacak. Ben açıkcası Ali Koç'un koluna girerim öyle giderim. Fakat son dönemde saçma sapan gündemler oluyor. Fenerbahçe bence bölünmüyor Ali Koç'un etrafında birleşiyor"

'İnsan yapabileceği şeyler için söz vermeli'

"Bu kulübün oyuncuların silahlı saldırı oldu. Dönün bakında Yunanistan'da liglere ara verildi. Bakın ülkenin en büyük camiası Fenerbahçe'ye bu olay oldu ve sadece bir hafta lig ertelendi. Aykut Kocaman çıkıyor bir başkan yada yönetici gibi çıkıyor açıklama yapıyor ama başka hiçbir yerden açıklama gelmiyor. İnsan yapabileceği şeyler için söz vermeli. Aziz Yıldırım bir çok sözler verdi en azından bu sene şampiyon olacağım dedi."

'Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var'

"Fenerbahçe'nin hali hazırda şampiyonluk şansı var. Ben tahmin ediyorum Fenerbahçe kalan haftalarda sadece 2 puan kaybeder. Geçen gün oturdum tek tek maçları inceledim. Başakşehir 75 puanla şampiyon olur gibi gözüküyor ama takılırsa Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında kalır. Ben açıkcası Galatasaray'ın ligi 3. yada 4. sırada bitireceğini düşünüyorum"

'Camiayı birleştiren bir seçim olsun'

"Düzgün bir seçim olsun, camiayı birleştiren bir seçim olsun. Fenerbahçe kulübü başkan olmak büyük bir şeref alkışlar içinde kendisini uğurlamak istiyoruz. Ali Koç'u tek liste olarak göndermek isteriz. Haziran'dan sonra seçilen başkan nasıl bir transfer yapacak"

Senin için hazırladığımız haberler