Hürrem Sultan lakaplı Marina Markova Türk vatandaşı mı oluyor? Menajeri açıkladı

21.08.2024 - 16:16 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 16:22

Yeni sezonda Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank formasını giyecek olan Marina Markova'nın, Türk vatandaşı olacağı ileri sürüldü... İşte detaylar...

Hürrem Sultan lakaplı Marina Markova Türk vatandaşı mı oluyor? Menajeri açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Vodafone Sultanlar Ligi'ne geçen yıl adım atan, Muratpaşa Belediyesi formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken; sonrasında İtalya ve Endonezya'da istikrarını devam ettiren Marina Markova yeni sezonda VakıfBank formasını giyecek.

Türk vatandaşı olacağı ileri sürüldü

Sözcü'de yer alan habere göre; dünya voleybolunun patronu FIVB; milli takımlarda ikinci devşirmeye izin verilmesi ile ilgili karar aşamasındayken; 23 yaşında, 2.01 boyundaki Rus smaçörün Türk vatandaşı olacağı ileri sürüldü.

FIVB’nin kurallarına göre milli takımda yalnızca bir devşirme oyuncu oynayabiliyorken, FIVB’nin yeni yapılacak toplantıda bu sayıyı iki devşirme oyuncu oynayabileceği şekilde revize edeceği tahmin ediliyor.

Rus yıldız sıcak bakmıyor

Başantrenörlüğünü Zoran Terzic'in yaptığı Rusya Milli Takımı'na, Endonezya'da forma giydiği için çağrıldığı halde gitmeyen Markova'nın menajeri, iddiaları yalanlarken; VakıfBank'tan bu konuda birkaç kez teklif geldiğini ama Rus yıldızın mevcut statü nedeniyle buna sıcak bakmadığını açıkladı.

Filenin Sultanları'nda 2 devşirme var

Filenin Sultanları'nın halen iki devşirmesi bulunuyor: Melissa Vargas ve Aleksia Karutasu.

Senin için hazırladığımız haberler