Hürriyet Gücer'den Alex ve Eskşehirspor sözleri

29.06.2018 - 16:55 | Son Güncellenme: 29.06.2018 - 19:55

Geride kalan sezonu Eskişehirspor'da geçiren Hürriyet Gücer, transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza ile yaşadığı ikili mücadelelerle hafızalara kazınan Hürriyet, Brezilyalı yıldıza da ayrı bir parantez açtı.

Tecrübeli futbolcu Hürriyet Gücer, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Hürriyet, Eskişehirspor'da devam edecek mi?

"Geçen sezon son 5-6 hafta kala herkes 'Eskişehirspor düşer' dedi. Genç kardeşlerimizin ve Yılmaz Vural hocamızın faktörüyle takımı ligde tuttuk. Bu başarı değil ama ligde kaldığımız için mutluyuz. Yılmaz Vural, futbolcuya abi gibi baba gibi yaklaşan bir insan. Onunla birlikte önemli bir başarı elde ettik. Gelecek sezon Eskişehirspor'da olmayacağım"

Dorukhan Toköz, Beşiktaş'ta başarılı olacak mı?

"Hürriyet'in her zaman oynadığı futbol var. 10 üzerinden puan verilse 7 puan üzerinde puan alabilirim. Dorukhan Toköz çok yetenekli bir oyuncu. Ben Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum. Dorukhan uzun yıllar Beşiktaş formasını giyecektir"

Alex sözleri...

"Alex için jubile maçı yapılmalı. Fenerbahçe bu jubile maçını yapmazsa ben gelecek yıl futbolu bırakacağım ve  jubile maçı yapacağım. Jubile maçıma Alex'i de davet edeceğim. Alex benim takımda olursa süper olur sakatlanmaz da"

Senin için hazırladığımız haberler