Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den Rizespor açıklaması

İsa Kethüda
18.01.2024 - 15:27 | Son Güncellenme: 18.01.2024 - 15:37

Son dakika spor haberi: Süper Lig takımı MKE Ankaragücü'nde basın sözcüsü Hüseyin Aytekin; kupadaki Çaykur Rizespor maçı, Emre Belözoğlu'yla ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den Rizespor açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig takımı MKE Ankaragücü'nde basın sözcüsü Hüseyin Aykekin gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"Kupada yarım kalan hikayemizi tamamlamak istiyoruz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hüseyin Aytekin, "Ankaragücü, Türk futbolunda kupa beyi olarak anılır. Takımımızın genlerinde Türkiye Kupası hep var. Ankaragücü olarak geçtiğimiz sezon hedefimiz Türkiye Kupası'nı kazanmaktı ancak yarı final oynadık. Kupada yarım kalan hikayemizi tamamlamak istiyoruz" dedi. 

"Rizespor'dan bir özür bekliyorum"

Çaykur Rizespor'un yaptığı paylaşımla ilgili olarak ise Aytekin, "Çaykur Rizespor'un paylaşımına kayıtsız kalamadım. Belli kelime oyunlarıyla teknik direktörümüz Emre Belözoğlu hedef alınmış şık olmamış, güzel olmamış. Belki kulübün medya ekibi paylaştı, yönetimin haberi yoktu. Bunu bilemiyorum ancak bu paylaşım Çaykur Rizespor kulübünü bağlar. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe maçı sonu oldu! Sözleşmesi feshedildi
Habere Git

Bu açıklama biraz sınırını aştı. Hakem hatasından serzenişte bulunan bir kulüp var fakat bu tartışmaya Emre Belözoğlu konu oluyor. Çok yanlış bir açıklama. Bu konunun muhatabı Ankaragücü değil Türkiye Futbol Federasyonu'dur. Rizespor'dan bir özür bekliyorum. Emre Belözoğlu ülke futbolumuzun önemli bir değeridir, Emre Hoca Ankara'yı Ankara'da Emre Hoca'yı çok sevdi. Emre Hoca camiayı benimsedi" ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Yılmaz Bal başarılı olacaktır"

"Emre Belözoğlu ülke futbolunun önemli bir ismi. Bir yerlere bir mesaj vermek istediğinizde Emre Belözoğlu'nun isim değerini kullanarak daha çok kişiye ulaşıyorsunuz. Bu olayda da bu şekilde oldu. Emre Belözoğlu bizim kıymetlimizdir. Yılmaz Bal camiamızı bilen bir isim, değerli bir futbol adamı. Yılmaz Hoca daha önce bu pozisyonlarda farklı kulüplerde çalıştı. Yılmaz Bal başarılı olacaktır"

 

Senin için hazırladığımız haberler