Hüseyin Çimşir cezalı duruma düştü mü?

23.02.2020 - 23:47 | Son Güncellenme: 23.02.2020 - 20:48

TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, Beşiktaş deplasmanında gördüğü sarı kartla totalde 4. sarı karta ulaştı ve cezalı duruma düştü.

Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu, Futbol Disiplin Talimatı'nda değişikliğe gitmiş ve 4 sarı kart gören teknik adamın cezalı olacağını açıklamıştı.

TFF'de yer alan statü şu şekilde:

TFF Yönetim Kurulu, Futbol Disiplin Talimatı'nda değişikliğe gidildiğini açıkladı. 93. maddedeki değişiklik ile birlikte sezon içerisinde aynı kategoride 4 sarı kart gören teknik adam, görevli veya kulüp yöneticileri, bir sonraki resmi maçta cezalı duruma düşecek.

Talimatın 97/3 maddesinde yapılan değişiklikte ise hak mahrumiyeti cezası olan kulüp başkanlarına getirilen, hak mahrumiyeti cezasının "kulübünün resmi müsabakalarında, protokol tribünü hariç stadyumlara girmelerine engel olmaz" istisnası kaldırıldı. Kulüp başkanlarının aldığı ceza kulübün kupa müsabakasının oynandığı maça gelmesi durumunda ise ceza o gün infaz edilmeyecek.

Hüseyin Çimşir hangi maçlarda kart gördü?

Trabzonspor - Galatasaray (Yardımcı antrenör)

Trabzonspor - Denizlispor (Yardımcı antrenör)

Trabzonspor - Fenerbahçe (Teknik direktör)

Beşiktaş - Trabzonspor (Teknik direktör)

Çimşir'in yerime Muzaffer

Cezalı duruma düşen teknik direktör Hüseyin Çimşir'in yerine yardımcısı Muzaffer Bilazer sahada görev yapacak. Bilazer sezon başında Erzurumspor'un teknik direktörlük görevine getirilmiş daha sonra yollarını ayırmıştı. 

AJANSSPOR-DETAY HABER

Senin için hazırladığımız haberler