Hüseyin Çimşir gemileri yaktı! 'Bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız'

20.12.2020 - 21:40 | Son Güncellenme: 20.12.2020 - 21:41

Son dakika spor haberleri... Hüseyin Çimşir, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig 13. haftada Beşiktaş, evinde Erzurum'u 4 golle geçti.

BB Erzurusmpsor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Beşiktaş mağlubiyetini değerlendirdi. Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında BB Erzurumspor'u 4 golle geçti. 

Çimşir, ''Bu seviyede bunların olmaması gerekiyor, burası Süper Lig. Bazılarının aynada kendine bakması gerekiyor'' dedi.

''Şapkayı önümüze koymalıyız''

Bazı futbolcularla yolların ayrılacağını belirten Çimşir, ''4 maçtır mağlup oluyoruz. Daha gol atamadık. Maç itibarıyla bakıldığında 60 dakika Beşiktaş'a pozisyon vermedik, net pozisyonlar bulduk. Penaltıdan sonra yazla kış gibi oluyor, bir anda her şey tersine dönüyor. Bu seviyede bunların olmaması gerekiyor, burası Süper Lig. Bazılarının aynada kendine bakması gerekiyor. Denizlispor maçıyla beraber bazı oyuncularla yolları ayırmak zorundayız. Bazılarının kendisini gözden geçirmesi gerekiyor. Bazılarını aramızdan ayırmak gerekiyor, bu kulübe aidiyet hissetmeyen oyuncularla en kısa sürede yolları ayırmalıyız. Şapkayı önümüze koymalıyız. Aynı duyguyu hissetmezsek başarılı olma şansımız yok. Radikal kararlar almamız gerekiyor. Böyle olmaz, böyle gitmez, mümkün değil. Bedenen burada, ruhen burada olmayan arkadaşlarla yolları ayıracağız. Herkes üzerine düşeni yapacak. Bu önlemleri alacak olan da benim'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler