Hüseyin Çimşir istifa mı etti?

14.07.2020 - 00:45 | Son Güncellenme: 14.07.2020 - 00:45

Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir istifa mı etti? İşte detaylar...

Hüseyin Çimşir istifa mı etti?

İHA'nın haberine göre; Denizlipor deplasmanında alınan 2-1'lik yenilginin ardından lider Başakşehir'le aradaki puan farkını 1'e indirme şansını kaybeden Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir, maçın ardından yönetime istifasını sundu.

Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor'a konuk olan ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak, Başakşehir'in Konyaspor'a kaybettiği haftada puan farkını 1'e indirme şansını kaybeden Trabzonspor'da taraftarların hedefinde teknik direktör Hüseyin Çimşir vardı.

"Demek ki bu işi beceremedim"

Karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Hata varsa futbolcunun değil benim hatamdır. Demek ki bu işi beceremedim" ifadelerini kullandı.

Trabzon'a dönünce istifa değerlendirilecek

Basın toplantısında da çok fazla yorum yapmayan ve fırsatı kaçırdıklarını söyleyen Hüseyin Çimşir, toplantının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerle yaptığı görüşmede istifasını sundu. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve bordo-mavili yöneticiler, Çimşir'in istifasını Trabzon'a döndükten sonra değerlendirecek.

Hüseyin Çimşir'in karnesi

41 yaşındaki teknik adam Trabzonspor'un başında 20 maça çıkarken bu maçların 12'sinde galip geldi. Bordo mavili takım bu maçların 6'sınde sahadan beraberlikle ayrılırken 2 kez de mağlup oldu.

Özer iddiaları yalanladı

Öte yandan Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar 61 Saat'e yaptığı açıklamada istifa iddialarını yalanladı. Özer, "Maçın üzüntüsünü yaşıyoruz. Hüseyin Çimşir ve aramızda bahsedildiği gibi istifa olayı yaşanmadı" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler