Ajansspor

Hüseyin Çimşir teklifi kabul etti, Trabzonspor'a dönüyor!

Editör: Ahmet Kaan Mandalı

Son Güncelleme /

Fatih Tekke'nin ayrılığından sonra iki maçlığına Trabzonspor'un başına geçen Hüseyin Çimşir, iddiaya göre Bordo-Mavili ekibin altyapı koordinatörlüğü teklifini kabul etti.

Hüseyin Çimşir
Haberin Kaynağı:
Spor Depor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 27 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

47 yaşındaki Çimşir, iddiaya göre Trabzonspor'un yeni Altyapı Koordinatörü oldu.

Yuvasına dönüyor

Önceki günlerde Trabzonspor'un, Hüseyin Çimşir'e Altyapı Koordinatörü olması için teklif götürdüğü iddia edilmişti. Çıkan son habere göre Bordo-Mavili ekiple el sıkışan Çimşir, yeni görevine önümüzdeki günlerde başlayacak.

Fatih Tekke'nin ayrılığından sonra Gençlerbirliği ve Konyaspor maçları için Trabzonspor'un başına geçen Çimşir, aldığı birer galibiyet ve mağlubiyetin ardından bayrağı Thomas Reis'e teslim etmişti. 2019/20 sezonunun son bölümünde de Fırtına'yı çalıştıran Hüseyin Çimşir, futbolculuk kariyerinde de altyapısından yetiştiği Trabzonspor'un formasını uzun yıllar terletmişti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...