Hüseyin Çimşir: "Topa bizim oyuncumuz vuruyor"

07.03.2020 - 19:29 | Son Güncellenme: 07.03.2020 - 19:29

Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 49 yaparken, Gaziantep FK ise puanını 32'ye yükseltti.

"İki puanı kaybettiğimiz için üzgünüz"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, "İki puanı kaybettiğimiz için üzgünüz. Kazanmak için gelmiştik. Öne geçince topa sahip olmamız gerekiyordu. Bunda belli bölümlerde başarılı olduk. İkinci yarıda çabuk atakta gol yedik. Sonra kısır döngüye gitti. istediğimizi yapamadık. Oyunda sıkıntılarımız var. Çalışmalara devam edeceğiz. Oyuncular sezon başından bu yana çok maç yaptı, yorgunluklar oluyor ama bu oyunu yorgunluğa bağlamak istemiyorum. Çözmemiz gereken şeyler var. Onlarla ilgili çalışmalara devam eeceğiz." ifadelerini kullandı.

 "Topa bizim oyuncumuz vuruyor"

Çimşir, maçın son dakikalarında hakem kararıyla ilgili iptal edilen gol ile ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: “Hakem oyunun akışında devam ettirdiği pozisyona VAR uyarısı sonucu faul kararı verdi. Maçtan sonra izlediğimde önce bizim oyuncumuzun topa müdahale ettiğini gördük.”

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler