Hüseyin Eroğlu: "Bunu her yıl yaşıyoruz, önemli olan..."

24.07.2021 - 15:32 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 15:39

Altınordu'nu çalıştıran Hüseyin Eroğlu, yeni sezon öncesi konuştu. Transfer hakkında açıklama yapan Eroğlu, sisteme dikkati çekti. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Eroğlu: "Bunu her yıl yaşıyoruz, önemli olan..."

TFF 1'inci Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde sürdüren Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, bu yıl da yine iddialı bir takım izleteceklerini dile getirdi.

"Bizim için önemli olan oyun sistemi"

Geçen sezonki takımdan 9 futbolcuyla yollarını ayırıp, sadece 2 takviye yapan kırmızı-lacivertli ekibin teknik patronu Eroğlu, "Kadromuzdan birçok oyuncumuz gitti ama biz her yıl bunu yaşıyoruz. Hem öz kaynak sisteminden gelen gençleri hem de dış transferleri takıma adapte ediyoruz. Bizim için önemli olan oyun sistemi. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Oyun sistemimizin oturması anlamında yoğun çalışıyoruz. Haftalar ilerledikçe güçlü bir takım olacağız" dedi.

Geçen sezonki performansı 

Altınordu geçen sezon 34 maçta 17 galibiyet 9 beraberlik ve 8 yenilgi almış ve 60 puanla 6. sırada yer almıştı. Play-Off'ta mücadele verse de geçen sezon Giresunspor, Adana Demirspor ve Altay takımları Süper Lig'e yükselmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler