Hüseyin Eroğlu: "Gol bölgelerinde daha etkili olmamız lazım"

28.10.2017 - 21:49 | Son Güncellenme: 28.10.2017 - 21:49

AJANSSPOR- Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Eskişehirspor beraberliğinin ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını belirten Eroğlu, "Eskişehirspor'un yükselen grafiği var. Pozisyonlar yakaladık ve asla geri adım atmadık. Kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Gol bölgelerinde daha etkili olmamız lazım. Hücum hattında biraz daha çalışmalıyız. Duran top ve diğer pozisyonlara organizasyonlarla birlikte çok çalışıyoruz. Duran toplarla daha çok çalışıyoruz. Duran toplardaki vuruşlarımız gol olsa maç erken kopabilirdi" dedi.

Basın toplantısı

Eroğlu, karşılaşmadan sonra katıldığı basın toplantısında, Eskişehirspor maçından önceki iki müsabakada 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldıklarını hatırlattı. Eskişehirspor'un yetenekli oyuncularının bulunduğunu ve artan ivmesinin olduğunu belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Rakibimizin gücünü biliyorduk. Çıkışa ihtiyacımız vardı. Pas tercihlerimizin kötü oluşu, etkisiz vuruşlar gol bulmamızı engelledi. Antrenmanlarda çok çalıştığımız duran top organizasyonlarımızda da golü bulamadık. Tempoyu yükseltme amacındaydık, köşelere gitsek gol bulabilirdik. Kazanmak istediğimiz bir maçtı ama sahadan beraberlikle ayrıldık." 

Senin için hazırladığımız haberler