Hüseyin Eroğlu: İlk 2'ye tutunmak istiyoruz

12.03.2018 - 21:14 | Son Güncellenme: 12.03.2018 - 21:14

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 4-2 kazandıkları Eskişehirspor maçının ardından konuştu. Hedeflerinin ilk 2 olduğunu açıklayan Eroğlu, "Yakaladığımız seriyi devam ettirip özellikle ilk 2'ye tutunmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında karşılaşan Eskişehirspor ile Altınordu arasındaki mücadele, konuk ekibin 4-2 üstünlüğü ile sonlandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, bir seri yakalamak istediklerini söyledi.

İlk 2 için çabaladıklarını kaydeden Eroğlu, "Şimdi Eskişehirspor'un durumu belli. Onlar tabi ki alttan kurtulmaya çalışıyor. Biz de yakaladığımız seriyi devam ettirip özellikle ilk 2'ye tutunmak istiyoruz. Geçen hafta aldığımız galibiyet bize bu anlamda büyük bir avantaj sağladı. Bunu devam ettirebilmek önemli ve sıkışık bir lig periyodu var. Bu periyotta ister istemez fiziksel olarak performansınız düşebiliyor. Bugün maça belki çok erken golle başladık. Bu gol aslında bizim için büyük avantajdı. Arkasından rakibin kaçırdığı penaltı var, aslında hep bizim lehimize olan olaylardı. İlk yarı boş kaleye atamadığımız bir pozisyon var ve 2 olabilirdi. Bunun dışında rakip topla daha çok oynadı, biz savunmada istediğimiz o agresifliği ve direnci ortaya koyamadık. Çok geriye yaslanmak zorunda kaldık. Böylelikle de Eskişehirspor takımı kenarlardan getirdiği toplarla etkili oldu" dedi.

Maçın sonlarına doğru gerginliğin arttığını hatırlatan Eroğlu, "2. yarı belli bir dakikadan sonra oyunun bize döneceğini biliyorduk. Biraz daha pas yapıp özellikle savunma arkasını değerlendirmek istiyorduk. Bunu söylemiştim. Ardından golü bulduk, sonra rakip cevap verdi. Seyirci atmosferi ister istemez oyuncunun coşkusunu da arttırıyor. Maç 2-2'ye geldikten sonra rakip kazanma adına hamleler yaptı. Tabii biz de girdiğimiz pozisyonları değerlendirip golleri bulduk. Belki istediğimiz futbol kimliğini sahaya yansıtamadık. Sonuçta 3 puanı aldığımız için mutluyuz. 2. yarı deplasmanda 5. galibiyetimizi aldık. Bu bizim için büyük avantaj. Ayrıca son dakika olaylar biraz gerildi. Ben de Eskişehirspor'un 2002-2003 yıllarında formasını giydim. Türkiye için gerçekten çok değerli bir kulüp. Yeri Süper Lig'dir ve başarılı olmasını isterim. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler