Hüseyin Eroğlu, kaçan pozisyonlardan yakındı

17.07.2020 - 23:52 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 23:52

TFF 1. Lig’de son hafta Menemenspor ile Altınordu 1-1 berabere kaldı. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu maçta çok gol pozisyonuna girdiklerini ancak değerlendiremediklerini ifade etti.

TFF 1. Lig’in 34. haftasında Menemenspor sahasında Altınordu’yu ağırladı. Karşılıklı atakların yoğun olduğu maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik adamları maçı ve sezonu değerlendirdi.

Eroğlu, kaçan pozisyonlardan yakındı

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise ligin son maçını oynadıklarını hatırlatarak, "Menemenspor da lige yeni çıkmasına rağmen iyi ses getirdi ve uzun bir süre kaybetmediler, onları tebrik ediyorum. Biz de geçen hafta aldığımız galibiyetle ligi tamamladık. Bu maçı da kazanmak istiyorduk. İki taraf da kazanmak için sahada mücadele etti. Maçın ilk 15-20 dakikalık bölümünde gol kovalayan, hücum futbolunu en iyi şekilde oynayan bir Altınordu vardı sahada. Bir türlü sonuçlandırmadık. Kaçırdığımız goller aslında bizim için ligin özetiydi. Kaçırdıktan sonra oyun dengesi rakibe geçti. Topa sahip olmadığımız bölümde kalemizde golü görebilirdik. Bu ligde oynadığımız diğer maçlarda zaten bunları yaşıyorduk. Girdiğimiz pozisyonların hepsini belki atamayabiliriz ama 1-2 tanesini skor anlamında kazansak oyun lehimize dönecekti.

İkinci yarıda ister istemez oyunun belli bölümlerinde rakibe karşı pozisyon üstünlüğünü sağlasak da son bölümde golü bulduk. Golden sonra direkten dönen top ve değerlendiremediğimiz pozisyonlar vardı. Rakip de tabii ki kenarlardan getirdiği toplarla etkili olmaya çalıştı. 1-0’dan sonra belki 2 veya 3. golü bulabilirdik ama değerlendiremedik. Menemensporlu Samed Ali Kaya’nın attığı güzel bir golle maç 1-1 berabere bitti. Ligi tamamlandık. Bizim için üzücü olan Batuhan Kırdaroğlu’nun ayağının kırılmasıydı. Buradan ona tekrar geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler