Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Bodrumspor Maçından Sonra Konuştu

Akın Ungan
17.12.2022 - 18:11 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 18:19

TFF 1. Lig'de Samsunspor, Bodrumspor deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Bodrumspor Maçından Sonra Konuştu

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Bodrumspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Samsunspor, deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"İlk yarıdaki oyundan çok memnun değilim"

Hüseyin Eroğlı, "Maçın ilk yarısındaki oyundan çok memnun değilim. Savunmada belki rakibe çok pozisyon vermedik ancak biraz daha hücumda etkili olmamız gerekiyordu. Rakip savunmayı ön planda tutarak çalıştığı bir oyun oynadı." şeklinde konuştu.

"Kazanmamız gereken bir maçtı"

Eroğlu, "Belki o pozisyonlardan birini değerlendirseydik olay daha farklı olabilirdi. İki takım da centilmence mücadele etti. Hakemimiz bu centilmen mücadelede bence kolay maç yönetti. Maç berabere bitti ama kazanmamız gereken bir maç diye söyleyebilirim." dedi.

İlgini Çekebilir
Bodrum'da sessizlik hakim!
Habere Git

"Kazanma ritmini tutturmamız gerekiyor"

Hüseyin Eroğlu, "Bodrumspor'un centilmence mücadele etmesinden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki haftalarda onlara da başarılar dilerim. Kazanma ritmini tutturmamız gerekiyor. Oyun gücümüzü daha da artırmamız gerekiyor. Bunun için daha çok çalışmalıyız." ifadelerini kullandı.

Samsunspor ligde 3. sırada

Bodrumspor deplasmanında golsüz berabere kalarak, evine 1 puan ile dönen Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 3. sırasında yer aldı. Kırmızı-Beyazlılar geride kalan 18 haftada 29 puan topladı.

Samsunspor'un TFF 1. Lig'deki istatistikleri

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'de 17 maça çıktı. Oynadığı müsabakaların 7'sini kazanmayı başaran Samsunspor, 8 beraberlik aldı. Kırmızı-Beyazlılar 2 karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Hocası açıkladı! Golcü gidiyor...
Habere Git

17 maçta 26 gol kaydeden Samsunspor, 14 topu ise kendi filelerinde gördü. Samsunspor'un averajı +12 oldu.

Samsunspor'un TFF 1. Lig'deki son 3 maçı

  • Samsunspor 5-0 Denizlispor
  • Samsunspor 1-1 Yeni Malatyaspor
  • Bodrumspor 0-0 Samsunspor
Senin için hazırladığımız haberler