Hüseyin Eroğlu: ''Kimse buralara geleceğimizi tahmin etmezdi''

26.05.2021 - 23:20 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 23:22

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, TFF 1. Lig play - off finalinde Altay'a kaybettikleri maçın ardından basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Hüseyin Eroğlu: ''Kimse buralara geleceğimizi tahmin etmezdi''

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig play-off finalinde Altınordu Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı ile Altay’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bu ana gelene kadar güzel bir sezon geçirdik. Hem yetiştiricilik hem de yarışmak, dev bütçeli takımlar arasında finale gelmemiz güzel bir şey'' dedi. 

'Biz hata yaptık, onlar attılar'

Sahadaki mücadeleyi değerlendiren Eroğlu, ''İlk yarı kaçırdığımı golü sonuçlandırsaydık, en azından skor avantajını yakalasaydık bizim için daha farklı devam edebilirdi. İkinci yarı topa sahip olmamız gerekirken, yapamadık. Rakibe maçın bitimine doğru 1-2 pozisyon verdik. Son bölümde İster istemez kadromuzun derinliği çok yoktu ve aynı oyuncularla devam etmek zorundaydık. Atanın kazanacağı maç görüntüsündeydi. Biz hata yaptık, onlar attılar. Onlar kazandılar. Bu anlamda üzgünüz'' ifadelerini kullandı. 

'Belki yarışı sonuçlandıramadık ama...'

Altay'ı tebrik eden Hüseyin Eroğlu, ''Final farklı hikayelerin olduğu maçlar. Üzgünüz ama sezonu değerlendirdiğimizde aslında kimsenin buralara geleceğimizi tahmin etmediği bir sezon yaşandık. Birçok oyuncumuz sezon başında tanınmıyordu. Şu an hepsi tanınıyorlar. Bizim için mutluluk verici. Belki yarışı sonuçlandıramadık ama sonuçta yetiştirici kimliğimizi devam ettirdik" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler