Hüseyin Eroğlu: Süper Lig için zaman geldi

10.08.2018 - 11:15 | Son Güncellenme: 10.08.2018 - 14:16

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Süper Lig'e yükselme zamanlarının geldiğini söyledi. Eroğlu, "İlk 2'nin içinde olmak istiyoruz ama bu kolay değil tabii ki." dedi.

Takımdan son bilgiler

Eroğlu yaptığı açıklamada, ligde geçen sezon özellikle son 6 haftada istedikleri sonuçları alamadıklarını ve play-off dışında kaldıklarını, bu sezon öncesinde de ilk 11'de yer alan 7 futbolcunun başka takımlara transfer olduğunu söyledi.

Bu oyuncuların yerine transferler yaptıklarını ve hazırlık karşılaşmalarında gerek hücumda gerek savunmada istediklerini sahaya yansıtmaya başladıklarını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Her geçen gün daha iyi oluyoruz. İlk haftalar daha zor ama yaklaşık 4 sezondur bu ligdeyiz, nasıl oynanması gerektiğini biliyoruz ve daha da geliştirmeliyiz. Rakiplerimize karşı alınan önlemle bize karşı alınan önlem farklı. Birçok yeni oyuncum var, tecrübeli oyuncularım var. Oyun formatımız, sistemimiz lig ilerledikçe daha da oturacak. Hedefimiz bunu ilk maçtan itibaren ortaya koymak."

"İlk 2'nin içinde olmak istiyoruz" 

Eroğlu, ligde son 4 sezonda iki kez play-off'u averajla kaçırdıklarını hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu sene hedefe doğru ilerlemek istiyoruz. Süper Lig zamanının geldiğini düşünüyorum. İlk 2'nin içinde olmak istiyoruz ama bu kolay değil tabii ki. Yeni bir takım oluşturduk, uyum sorununu çabuk atlatmamız lazım. Geçen seneden 7 oyuncumuzun dışında 4-5 öz kaynak futbolcumuz vardı. Bunları da ligin zorluğundan dolayı oynatamadığımız için maç eksikliklerini tamamlasın diye Niğde Anadolu Futbol Kulübüne verdik. 11-12 futbolcu açığımız oldu, buna göre de oyuncu takviye etmemiz gerekiyordu."

Senin için hazırladığımız haberler