Hüseyin Eroğlu: Süper Lig takımlarını reddettim, hedefim Milli takım!

26.04.2018 - 15:11 | Son Güncellenme: 26.04.2018 - 15:44

Hüseyin Eroğlu: Süper Lig takımlarını reddettim, hedefim Milli takım!

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kariyer planlamasından bahseden Eroğlu, Barış Alıcı ve Cengiz Ünder'e de ayrı bir parantez açtı.

Hüseyin Eroğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Adana Demirspor maçı yorumu

Sözlerine Adana Demirspor maçından bahsederek başlayan Hüseyin Eroğlu, "Ligin sonu yaklaşıyor. Adana Demirspor açısından ve bizim açımızdan çok kritik bir maç. Biz de play-off'un içindeyiz. Birçok takımı ilgilendiren haftaya giriyoruz. Bu maçta istediğimiz oyunu oynayıp, şansımızı devam ettirmek istiyoruz. Sahada güzel bir futbol oynamak istiyoruz. İkinci yarıda 29 puan topladık. Bizim 4. yılımız 1. Lig'de, geçen sene 3'lü averajda play-off'u kaçırdık. Belki de lige çıkmış olacaktık. Sürekli ilk 6'nın içindeydik. Gerçekten güzel bir performans ortaya koyduk. Erzurumspor, Mehmet Altıparmak Hoca ile iyi bir çıkış yakaladı. Onlar da play-off'u zorluyor. Matematiksel olarak bakarsak Elazığspor'un da şansı var. Erzurumspor maçı her iki takım için de final maçı olacak. Ligin son haftalarına doğru heyecan arttı. Şampiyon belli oldu diyemiyorsunuz. Enterasan bir lig yaşanıyor. Şu an kadro yapımızla bütçemizle başarılıyız. Bu başarıyı taçlandırmamız lazım" dedi.

'Barış Alıcı sezon sonu transfer olacak'

Barış Alıcı'ya ayrı bir parantez açan Eroğlu, "Barış Alıcı, küçük yaştan beri birlikte olduğumuz bir futbolcu. Barış da bizim oyun sistemimizin bir parçası. Birçok maçta ortaya koyduğu performans bizim için önemliydi. Yurtiçindeki bazı takımlardan haberler kulübümüze ulaşıyor. Bu bizim için mutluluk verici. Bununla beraber hedefe doğru gidiyoruz. Yetiştirirken de yarışta olmak için çalışıyoruz. Barış'ın sezon sonunda transfer olacağını düşünüyorum. Ama şu an herkes lige odaklanmış durumda. Birçok Avrupa takımının Altınordu'ya bakış açısı farklı olmaya başladı. Bizim çocuklarımızı Almanya'ya davet ettiler. Almanya'dan, İngiltere'den ve Belçika'dan ilgi var" ifadelerini kullandı.

Hedefim Milli takım!

Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'den övgü dolu sözlerle bahseden 45 yaşındaki teknik adam, "Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün ne kadar başarılı olabileceklerini göstermesi bizim çocukların önünü açtı. Bizler teknik direktörlerin gönlünde her zaman bir aslan yatar. Gelecek anlamında A Milli Takımı çalıştırmak istiyorum. Farklı kulüplerden transfer teklifleri gelebiliyor. Süper Lig'den de teklifler geldi. Şu an hedefimiz doğrultunda ilerliyoruz. Altınordu kulübünün pozitif yanları anlatılıyor. Herkesin gelip bunu yerinde incelemesi daha iyi olacaktır.

'Cengiz Ünder kimsenin inanmadığı bir konumda'

Cengiz Ünder için İtalya serüveni yavaş başladı ama her geçen gün iyiye gitmeye başladı. Çok yetenekli bir oyuncumuz. Kişiliğiyle, duruşuyla örnek bir oyuncumuz. Karakteri, orda saygın biri olmasını sağladı. Şu an kimsenin inanmadığı bir konumda. Bence Cengiz'in yaşı çok genç. Önemli başarılara imza atacaktır. Aynı şeyleri Çağlar için de söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler