Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu'ndan Boluspor Maçı Sonrası Şampiyonluk Sözleri

Orhan Gülek
28.03.2023 - 19:41 | Son Güncellenme: 28.03.2023 - 19:52

1. Lig'in 29. haftasında deplasmanda Dyorex Boluspor'u 5-1 mağlup eden Yılport Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, maç sonu şampiyonluk açıklamasında bulundu.

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu'ndan Boluspor Maçı Sonrası Şampiyonluk Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında lider Samsunspor 1-0 geriye düştüğü maçı 5-1 kazandı ve kaybetmeme serisini 19 maça çıkardı.

Karşılaşma sonası Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Eroğlu, sahasında önemli puan ortalaması tutturan Boluspor'a karşı aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

"Zirve yürüyüşümüz hızlı bir şekilde devam ediyor"

Hak ederek aldıkları farklı galibiyetin önemli olduğuna anlatan Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Tabii ki bu galibiyeti buraya gelmek isteyip gelemeyen, ekranı başında seyreden taraftarımıza armağan etmek istiyorum. Maçı 5-1 kazandık. Deplasmanda 3 puanın dışında farklı kazanılması da bu ligin en güçlü şampiyon adayı olduğumuzun göstergesi. Geride 540 dakikamız var. Şu an baktığımızda en çok gol atan, en çok şut atan, en çok ceza sahasına giriş yapan çok güçlü takımız. Bunları devam ettirmek zorundayız. 16 maçtır kaybetmiyoruz. Zirve yürüyüşümüz hızlı bir şekilde devam ediyor."

İlgini Çekebilir
Samsun, Bolu Bey'ine şov yaptı!
Habere Git

Maç sonrası gerginlik

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından Yılport Samsunsporlu futbolcular ile bazı yöneticiler, İl Spor Güvenlik Kurulu kararına istinaden maça alınmayan Samsunspor taraftarları nedeniyle boş olan deplasman tribününe çıkarak fotoğraf çektirdi. Bunun üzerine Dyorex Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve takım yöneticileri, sahaya inerek Samsunspor cephesine tepki gösterdi. Daha sonra Samsunsporlu yöneticiler ile Boluspor yöneticileri arasında arbede yaşandı.

Stadyum dışına da sıçradı

Sahada başlayan arbede daha sonra tribünlere ve stadyum dışına da sıçradı. Stadyum dışında rakip takımın yönetici ve futbolcularına tepki gösteren Boluspor taraftarına polis müdahale etti. İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, stadyuma gelerek Abak ile görüştü. Görüşmenin ardından Abak'ın girişimleriyle taraftar, stadyum çevresinden uzaklaştı.

Senin için hazırladığımız haberler