Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen sahalardan ne kadar uzak kalacak?

18.04.2022 - 11:09 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 11:31

Trabzonspor'da Fatih Karagümrük maçının ilk dakikalarında sakatlanarak oyuna devam edemeyen savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen'in sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli oldu.

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Trabzonspor'un Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Hüseyin Türkmen, mücadelenin 2. dakikasında herhangi bir mühadele olmadan yaşadığı sakatlık sonrasında oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. 

2 hafta forma giyemeyecek

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada önceki gün MR’ı çekilen oyuncunun sağ üst adalesinde ikinci derece kas yaralanması tespit edildiği açıklanmıştı. 61 Saat'te yer alan habere göre; 24 yaşındaki savunma oyuncusu sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Tam formayı kapmıştı ama...

Ligin 31. haftasında oynanan Beşiktaş maçı öncesinde Hugo ve Ahmetcan Kaplan'ın sakatlığı nedeniyle sahaya 11'de çıkan ve başarılı performansıyla Gaziantep FK maçın da formayı bırakmayan Hüseyin Türkmen, Karagümrük maçında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle yakaladığı forma şansını kaybetmiş oldu. 

İlgini Çekebilir
Marek Hamsik'in menajerinden transfer açıklaması!
Habere Git

Hüseyin Türkmen'in bu sezonki performansı

24 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Trabzonspor formasıyla 13 maçta sahaya çıkarken, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler