Hüseyin Üneş: "Bir gün olsun terk etmedik"

30.06.2020 - 20:46 | Son Güncellenme: 30.06.2020 - 20:47

TFF 1. Lig ekiplerinden B.B Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, Adana Demirspor ile oynayacakları maça atanan hakem Ali Palabıyık'ın adaletli bir maç yöneteceğine inandıklarını söyledi.

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "TFF 1. Lig'de 31. hafta maçında evimizde Adana Demirspor'u konuk edeceğiz. Ülkemizin önemli iki kentinin futboldaki temsilcilerini karşı karşıya getirecek bu önemli maça TFF tarafından FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık atandı.

Hakem hatalarından canı en fazla yanan Erzurumspor'umuzun geçen yıl Süper Lig'de yaşadıkları futbol kamuoyu tarafından yakından biliniyor. Pandemi sonrası oynadığımız iki maçta da önemli pozisyonlarda hakemlerin verdikleri kararlar dikkatlirimizden kaçmadı. Tüm futbol kamuoyunun gözü ligin bitimine dört maç kala oynanacak bu karşılaşmada olacak.

Hakem Ali Palabıyık'ın Süper Lig hedefine odaklanmış iki takımın da bu haftaya kadar verdikleri emeğin karşılığı olarak adaletli bir maç yöneteceğine inanıyor, izleyenlere keyif veren, centilmence ve dostça bir mücadele olmasını temenni ediyorum. Hüseyin Üneş" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı da sosyal medya hesabından Erzurumspor'a destek mesajı verdi. Ilıcalı, ""Bir gün olsun terk etmedik" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler