Hüseyin Üneş: "Türk futboluna gerçekten yazık oluyor"

22.11.2020 - 21:08 | Son Güncellenme: 22.11.2020 - 21:08

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Trabzonspor, Erzurumspor'u sahasında yendi. Maçın ardından Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş neler söyledi? İşte detaylar...

Süper Lig'in 9. hafta maçında Trabzonspor, sahasında Erzurumspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş değerlendirmelerde bulundu.

Üneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Puan ya da puanlar alıp gitmek istiyorduk. Trabzonspor yeni hocasıyla ilk maçında galip ayrılmak istiyordu. Sahada iyi bir mücadele vardı. Yeni bir hakem, başarılar dilemiştik ve güvenmek inanmak istediğimizi söylemiştik. Ama maalesef sahadaki yönetimiyle özellikle bizim camiamızı ve taraftarlarımızı üzdü. Penaltımız ve golümüz verilmedi. Bugünkü gol faul ise Galatasaray maçında İbrahim'e yapılan neydi merak ediyorum. Hakeme, MHK ve federasyona sormak istiyorum. Üzülüyoruz. Türk futboluna gerçekten yazık oluyor. Türk futbolu bir hakem daha kazandı. Erkan Hoca'ya başarılar diliyoruz Allah yolunu açık etsin ama bu şartlarda lig nasıl gidecek bilmiyoruz. Bu kararlarla buradan puan kaybederek dönmek bizi üzdü."

Dadaş'ın hakem tepkisi: 'Doğraya doğraya tükettiniz'

Senin için hazırladığımız haberler