Hüseyin Üneş'ten son dakika Taylan Antalyalı açıklaması

19.09.2019 - 22:16 | Son Güncellenme: 19.09.2019 - 19:31

Hüseyin Üneş'ten son dakika Taylan Antalyalı açıklaması

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Mavi Beyazlı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Üneş; Erkan Sözeri, Taylan Antalyalı ve Pote hakkında konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hüseyin Üneş şu ifadeleri kullandı:

Erkan Sözeri tercihi

"Erkan Sözeri'yi Gazişehir döneminden beri takip ediyoruz. Geçen sezon Gençlerbirliği ve Giresunspor'da başarılı bir dönem geçirdi. Sezon öncesi Erkan Sözeri'yle birkaç defa da görüştüm fakat o dönem bu anlaşma olmamıştı. Erkan Sözeri dönemi her iki taraf için de hayırlı olsun." ifadeleri kullandı ve ekledi:

'Cebrail'in satın alma opsiyonu yok'

"Ligin ilk iki haftasında İstanbulspor ve Balıkesirspor'la oynadık. Bu maçlarda takımlar arasında kadro anlamında kalite farkı vardı. Ben rehavete girdiğimizi düşünüyorum. Kadro mühendisliğimizin çok çok iyi olduğu fikrindeyim. Cebrail'in satın alma opsiyonu yok. Takımız Süper Lig'e çıkabilirse Fenerbahçe'yle tekrar görüşme yapacağız." 

Obertan ve Pote sözleri

"Keçiörengücü'ne mağlup olunca Pote çok soruldu. Pote'nin Keçiörengücü maçında oynamamasının sebebi oyuncunun Benin Milli Takımı'ndan geç ve yorgun gelmesiydi. Obertan'ın oynamamasının sebebi ise sakatlığının uzamamasına sebep olmamaktı. Obertan'ın şu anda hiçbir problemi yok. Obertan'a hocamız şans verirse oynayacaktır."

"Ligden düştükten sonra birçok futbolumuzla ilgili transfer haberleri yapıldı. Biz de o süreçte Taylan'a dedik ki 'Senin için şu kadar bonservis bedeli istiyoruz.' Biz buradayız, Taylan Antalyalı'ya bonservis ücretiyle birlikte gelen transfer teklifi varsa bu teklifi Gençlerbirliği Kulübü ortaya çıkarırsa kendi cebimden bu ücretin %40'ını vereceğim."

"Kulübümüze Taylan için Trabzonspor ve Beşiktaş'tan gelen teklif olmadı. Taylan'da kendisini Erzurumspor'a veremedi. Kendisine söz vermiştim, kendisine gelen teklif olmadı. Bedelsiz olarak isteyen çok takım oldu. Taylan, Galatasaray'a transfer olmak için 1 milyon TL civarındaki alacağından vazgeçti. Taylan, Erzurumspor'da devam etseydi kendisine ödeyeceğimiz ücret yıllık 2 milyon TL'ydi."

"Sehic'e yurt içi ve yurt dışından gelen teklifler vardı. Qarabağ'dan son gelen teklif vardı. Erkan Sözeri'yi takımımızı teslim ettik. O süreçte birkaç hoca ile görüştük bunlardan birisi de Osman Özköylü'ydü, Özköylü'yle detaylarda anlaşamadık. Osman Hoca'ya Boluspor'da başarılar diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler